MEDIA

Φόνοι στο καμπαναριό: Ηθοποιοί από τον «Σασμό» και τον «Παράδεισο των Κυριών» μπαίνουν στη σειρά

Φόνοι στο καμπαναριό: Ηθοποιοί από τον «Σασμό» και τον «Παράδεισο των Κυριών» μπαίνουν στη σειρά

Η κωμωδία του ALPHA, Φόνοι στο καμπαναριό επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο κοινό…

Είναι μία από τις επιτυχημένες σειρές της σεζόν, που χαρίζει άφθονο γέλιο στο κοινό. Η παραγωγή μυθοπλασίας του ALPHA, «Φόνοι στο Καμπαναριό», έρχονται με επεισόδια γεμάτα εκπλήξεις.

Το trailer για το επόμενο επεισόδιο «πρόδωσε» τη συμμετοχή δύο αγαπημένων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στον «Σασμό» και στον «Παράδεισο των Κυριών».

Το πρώτο guest του 4ου επεισοδίου έρχεται από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη δεύτερη σεζόν του «Παράδεισου Των Κυριών» καθώς υποδύεται τον Σίμο Πολύζο. Στους «Φόνους Στο Καμπαναριό» θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη ενός ινστιτούτου μεταμόσχευσης μαλλιών, από τον οποίο θα αναζητήσουν απαντήσεις Σοφιανός και Τσακαλάκης σχετικά με το θύμα της δολοφονίας στη Μονή.

Το δεύτερο guest του επεισοδίου έχει «άρωμα» «Σασμού», καθώς ο Μιχάλης Αεράκης, ο αγαπημένος παπα-Μιχάλης της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, θα κάνει έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν στον οποίο τον έχουμε συνηθίσει. Θα υποδυθεί έναν γείτονα, τον οποίο συναντούν η Ηγουμένη Μαρία και η αδελφή Αρσινόη και θα εμφανιστεί κρατώντας ένα…πριόνι.

Όσον αφορά στο τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο; Οι συνεχόμενες απουσίες της Hγουμένης απ’ τη μονή βάζουν σε υποψίες την αδερφή Αρσινόη. Η Hγουμένη αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μυστική της έρευνα και την παίρνει μαζί της στην επόμενη αποστολή. Σοφιανός και Τσακαλάκης αξιοποιούν τα ευρήματα του ιατροδικαστικού πορίσματος και μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για τη ζωή του Αγγέλου. Παράλληλα, ο Σταμάτης φοβάται ότι η αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη τους και πιέζει τον Καραΐσκο να σταματήσουν να ασχολούνται με τον φόνο του Πέτρου. Λίγο αργότερα μία απ’ τις μοναχές δέχεται επίθεση εντός της μονής.