Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Αποκάλυψη «βόμβα» - «Ανάγκασαν τον Καλίδη να αποχωρήσει» (video)

Newsbomb

Survivor: Σε μία σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (14/5) ο Γιώργος Λιάγκας

Θα θυμάστε πως ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, καθώς είχε πει πως ήξερε πως δεν θα είναι ο νικητής και πως έχει φτάσει στα όριά του.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως, το πρωί της Παρασκευής (14/5) προχώρησε σε μία αποκάλυψη «βόμβα» σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρηση του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη απαίτησαν από την παραγωγή ο Πάνος Καλίδης να δει την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε κάποια στιγμή ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ. Εμείς είδαμε απλά τεταμένες σχέσεις.

Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: “Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμεδφσ από το Survivor”. Προσπάθησε η εταιρεία παραγωγής και ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι “αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε”.

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά και αποφάσισε να “θυσιάσει” τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, “για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς”. Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το τέλος του lockdown! Άλμα ελευθερίας από σήμερα – Τι αλλάζει στη ζωή μας