ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ικαρία: Το φάουλ και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται

Τι απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ικαρία: Το φάουλ και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται
InTime

Στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο ταξίδι του στην Ικαρία και το θέμα που προέκυψε με το γεύμα στο σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Ένα από τα θέματα της πολιτικής αντιπαράθεσης των τελευταίων ημερών ήταν το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ικαρία. Κυρίως η συγκέντρωση αρκετών ατόμων για γεύμα στο σπίτι του βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για αυτό στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και παραδέχθηκε το λάθος που μήνυμα που πέρασε η συγκεκριμένη εικόνα. Ο πρωθυπουργός ανέφερε το πρόγραμμα που ακολούθησε στο ταξίδι του στους Φούρνους, τη Θύμαινα και την Ικαρία, επεσήμανε τον πραγματικό σκοπό της επίσκεψής του εκεί, ωστόσο, παραδέχθηκε πως επρόκειτο για ένα «φάουλ που ενόχλησε τους πολίτες».

«Υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην Ικαρία και κάποιοι πολίτες ενοχλήθηκαν και έχουν δίκιο αλλά δεν θα δεχθώ αυτό που λέει η αντιπολίτευση ότι πήγα εκεί για διακοπές» ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Έγινε φάουλ , το παραδέχομαι και θα συνεχίσω να πηγαίνω στις περιφέρειες αλλά με συγκεκριμένα μέτρα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Γι' αυτό αποφασίσαμε ολικό lockdown - Το Πάσχα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά