Β. Μιχαλολιάκος: Ο πειραϊκός λαός θέλει να συνεχίσω

Β. Μιχαλολιάκος: Ο πειραϊκός λαός θέλει να συνεχίσω

Βέβαιος για τη στήριξη των πολιτών του δήμου Πειραιά δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

«Η εικόνα που έχω από τον πειραϊκό λαό είναι σχεδόν εικόνα εντολής να συνεχίσω», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά στον ΣΚΑΙ, αποφεύγοντας ωστόσο να ανακοινώσει επισήμως αν θα επαναδιεκδικήσει τον δήμο, αναφέροντας ως επιχείρημα ότι «δεν θέλω να είναι μακρά η προεκλογική εκστρατεία.»

Άφησε δε αιχμή για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρο Δρίτσα, αναφέροντας ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από όλα τα πολιτικά και τα κομματικά αξιώματα όταν ανέλαβε την ευθύνη να διεκδικήσει τον δήμο σε μια δύσκολη στιγμή και όταν του έδιναν ελάχιστες ελπίδες νίκης. «Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς. Ο Πειραιάς δεν προσφέρεται για κομματικό λάφυρο» τόνισε, αλλά πρόσθεσε ότι δεν αποποιείται την ιδεολογική του προέλευση. «Είναι παρωχημένης εποχής, είναι ντεμοντέ οι κομματικοί δήμαρχοι» επισήμανε όμως.

Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε ότι στον Πειραιά γίνονται έργα, όπως ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη για την υπογειοποίηση της Σκυλίτση, ενώ εγκαταστάθηκε και ο εργολάβος που θα κάνει την ανάπλαση ολόκληρης της ακτής Μιαούλη. «Είναι ο καθαρότερος Πειραιάς όλων των εποχών, ενώ έχουμε πλήρη κοινωνική πολιτική σε συνθήκες κρίσης» σημείωσε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ακόμη ότι επικοινώνησε με το νυν αντιδήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μελά, σημειώνοντας πως «η δήλωσή του ερμηνεύεται ότι δεν θα κατεβεί για δήμαρχος, παραμένει στο συνδυασμό που ιδρύσαμε το 2010 και τον αγκάλιασε ο πειραϊκός λαός».

Πρόσθεσε επίσης ότι δεν θα κάνει πολιτική χρησιμοποιώντας τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: 

Και νέα συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου στον Πειραιά

Βασίλης Μιχαλολιάκος: Εμένα το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς

Συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου: Τα 8 «ΝΑΙ» που θα αλλάξουν τον Πειραιά