ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξουλίδου: Η ψηφοθηρία βαπτίστηκε πλεόνασμα

Ξουλίδου: Η ψηφοθηρία βαπτίστηκε πλεόνασμα

«Η κυβέρνηση της προδοσίας και της κοροϊδίας συνεχίζει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με αλλεπάλληλα ψέματα», δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου, σχολιάζοντας τα στοιχεία της Eurostat για το έλλειμμα.

«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat η Ελλάδα έχει έλλειμμα ύψους 15 δισεκατομμυρίων ευρώ», ανέφερε η κα Ξουλίδου, ενώ πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα βάσει των ισχυρισμών της ελληνικής κυβέρνησης υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα και για το λόγο αυτό θα δοθεί στους κοινωνικά αδύναμους "μέρισμα". Το προεκλογικό δωράκι της κυβέρνησης βαπτίστηκε κοινωνικό μέρισμα και η ψηφοθηρία πλεόνασμα.

«Τι κάνουν οι κύριοι της συγκυβέρνησης για να παραμείνουν στους θώκους τους και να ικανοποιήσουν έτσι τις επιθυμίες των εργοδοτών τους; Καλύπτουν τεχνηέντως αυτά που χρωστάνε στον ελληνικό λαό και δημιουργούν εικονικό πλεόνασμα. Στη συνέχεια το μοιράζουν προεκλογικά δήθεν ως κοινωνικό μέρισμα, υποτιμώντας την αξιοπρέπεια του λαού μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην εξουσία. Επιτέλους οι μάσκες πέφτουν και τα σχέδιά σας αποκαλύπτονται», κατέληξε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

EUROSTAT: «Δεν δημοσιεύσαμε εμείς στοιχεία για πλεόνασμα»