ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές - Κουίκ: Ο Λαφαζάνης δεν μπόρεσε να δεχθεί τον Τσίπρα ως αρχηγό

Εκλογές - Κουίκ: Ο Λαφαζάνης δεν μπόρεσε να δεχθεί τον Τσίπρα ως αρχηγό

Την άποψη ότι ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν μπόρεσε να ανεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα ως αρχηγό, εξέφρασε σήμερα, Δευτέρα (24/08/2015) ο υφυπουργός Επικρατείας και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Πιθανολογώ ότι δεν μπόρεσε να ανεχθεί τον Αλέξη Τσίπρα ως αρχηγό. Υπηρέτησε ως αρχηγό τη Δαμανάκη, τον Κωνσταντόπουλο , τον Αλαβάνο. Δεν μπορούσε να δεχθεί ως αρχηγό τον Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

«Όταν σκας την πρωτοβουλία για φτιάξεις ένα κόμμα με σημαία τη δραχμή αυτά δεν τυχαία, έχουν μια προετοιμασία» είπε ο υφυπουργός Επικρατείας, επισημαίνοντας ότι αυτές θα είναι οι πιο περίεργες εκλογές.

Την ίδια στιγμή αναφερόμενος στη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών τόνισε πως «ο κόσμος θα μας εκτελούσε αν δεν είχαμε πετύχει συμφωνία».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, τώρα μπορεί κάποιος θυμωμένος να έρθει να μου δώσει ένα χαστούκι, τότε όμως (σ.σ. στις 12 Ιουλίου), αν δεν καταλήγαμε σε συμφωνία με τους δανειστές, θα μου έλεγε βγες έξω να σε εκτελέσω.

Δείτε εδώ όλες τις πολιτικές εξελίξεις

Σχετικές ειδήσεις