ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος: Παραμένω αμετακίνητος στις τάξεις της ΝΔ

Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος: Παραμένω αμετακίνητος στις τάξεις της ΝΔ

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, με δήλωση του την Τετάρτη (09/01/2019) υπογραμμίζει ότι η θέση του «είναι αμετακίνητη στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας» και διαψεύδει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συμμετέχει μαζί με άλλο πρώην «γαλάζια» στελέχη στη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης στο χώρο της Κεντροδεξιάς.

«Σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, μετά τη συνάντηση πέντε πρώην συναδέλφων και τη δήθεν συμμετοχή μου σε νέο πολιτικό φορέα, καθιστώ σαφές προς κάθε κατεύθυνση, ότι η θέση μου είναι αμετακίνητη στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και στην αυτοδυναμία της, εν όψει των επικείμενων εκλογών», τονίζει ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος σε δήλωση του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η νέα πολιτική κίνηση, πάντως, επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα (07/01) διά στόματος του άλλοτε κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου.

Ειδικότερα, σε δήλωση του στον ραδιοσταθμό «24/7», ο κ. Αντώναρος είχε επισημάνει πως θα είναι «παρών οπωσδήποτε» στις ερχόμενες ευρωεκλογές, ενώ εξέφρασε την πρόθεσή του να πράξει το ίδιο και στις επικείμενες εθνικές εκλογές, κάτι που όμως θα εξαρτηθεί από το πότε αυτές τελικά θα διεξαχθούν και το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας που θα υπάρχει.

Σημειώνεται πως ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες για «Μυστικό Δείπνο» στο χώρο της Δεξιάς, με τη συμμετοχή των κυρίων Αντώναρου, Σπηλιωτόπουλου, Ζώη, Μαρκογιαννάκη και Τσιτουρίδη.

Δείτε σχετικά:

Αποκάλυψη: Ξαφνικός «Μυστικός Δείπνος» δεξιών

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη χτυπήθηκε από κεραυνό

Καιρός: Σε λευκό κλοιό η Θεσσαλονίκη - Πού θα «χτυπήσει» ο χιονιάς τις επόμενες ώρες