ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για λόγους ασφαλείας δεν πήγε ο Λιονέλ Μέσι στο γάμο της κουνιάδας του

Για λόγους ασφαλείας δεν πήγε ο Λιονέλ Μέσι στο γάμο της κουνιάδας του

Η αδερφή της συζύγου του Λιονέλ Μέσι παντρεύτηκε στο Ροσάριο της Αργεντινής, με την ασφάλεια να μην επιτρέπει στον 36χρονο να δώσει το παρών στην τελετή, ενώ πήγε κανονικά στη δεξίωση.

Ο γάμος της Κάρλα Ροκούτσο, ήταν το γεγονός της ημέρας στην πόλη του Ροσάριο της Αργεντινής. Πρόκειται για την αδερφή της γυναίκας του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα. Από νωρίς τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και όσοι δεν γνώριζαν υποψιάστηκαν πως κάτι σημαντικό θα συμβεί. Έτσι μαζεύτηκε πλήθος κόσμου μόλις έμαθε ποιο είναι το ζευγάρι που θα παντρευτεί.

Το γεγονός αυτός σε συνδυασμό με την τοποθεσία, δεν επέτρεψαν στον Λιονέλ Μέσι να δώσει το παρών στη στέψη. Ο 36χρονος δεν πήγε και εκεί βρέθηκε μόνο η σύζυγός του με τα παιδιά τους.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ παρευρέθηκε κανονικά στη δεξίωση που ακολούθησε τον γάμο. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια σε κάθε περίπτωση, καθώς ήδη έχουν υπάρξει δύο επιθέσεις κατά της οικογένειας της γυναίκας του Λιονέλ Μέσι με πυροβολισμούς, ενώ συμμορία της περιοχής είχε απειλήσει και τον ίδιο τον άσο της Ίντερ Μαϊάμι.