ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έπαιξαν φιλικό για να φωτογραφηθούν με τον Μέσι!

Έπαιξαν φιλικό για να φωτογραφηθούν με τον Μέσι!

Εκπληκτική στιγμή με έναν-έναν τους παίκτες της Νιούελς Ολντ Μπόις να φωτογραφίζονται με τον Λιονέλ Μέσι στο περιθώριο του φιλικού με την Ίντερ Μαϊάμι.

Φιλικό προετοιμασία έδωσε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι με την Νιούελς Ολντ Μπόις απ’ την Αργεντινή. Το τελικό σκορ ήταν 1-1, όμως αυτό μικρή σημασία έχει. Για τον λατινοαμερικάνο σούπερ σταρ, ήταν μια ξεχωριστή αναμέτρηση καθώς αντιμετώπισε την ομάδα που αγαπά από παιδάκι και εκείνη στην οποία άρχισε τα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Η ομάδα απ’ το Ροζάριο της Αργεντινής, πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Μέσι, έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του αριστεροπόδαρου «μάγου». Το έδειξε και στη συνολική συμπεριφορά του απέναντι στη λατρεία που βίωσε απ’ τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές στο φιλικό αυτό.

Οι ποδοσφαιριστές της Νιούελς δεν αντιμετώπισαν τον Μέσι ως αντίπαλο, αλλά ήταν πραγματικά σαν παιδάκια που έβλεπαν το ίνδαλμά τους. Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο όπου μετά την αναμέτρηση έβαλαν έναν φωτογράφο να τους φωτογραφίζει και ένας-ένας περνούσαν να αγκαλιάσουν τον Μέσι για να έχουν μια ξεχωριστή στιγμή μαζί του.

Ο πολύπειρος σούπερ σταρ δεν αρνήθηκε σε κανέναν και με χαμόγελο φωτογραφήθηκε μαζί τους. Δείχνοντας σεβασμό προς τους ανθρώπους που τον θαυμάζουν, τους συμπατριώτες του και φυσικά τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα που λατρεύει.