ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Πάνος, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, οι παραισθήσεις και το jet lag…

Ο Πάνος, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, οι παραισθήσεις και το jet lag…

Μετά την προσγείωση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους το οποίο μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στην Αμερική, ο Πάνος Καμμένος άρχισε να έχει… παραισθήσεις!

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ενώ η χώρα ζει τη σύγχρονη εκδοχή της κινηματογραφικής ταινίας «Το εξπρές του Μεσονυχτίου» σε όλα τα επίπεδα, ο υπουργός εξέφρασε την ελπίδα του ότι: «Από την πλευρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου θα υπάρξουν εκείνες οι λύσεις, οι οποίες θα υποβοηθηθούν και από την πολιτική πλευρά από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να διευκολύνουν να ληφθεί η τελική απόφαση εξόδου της χώρας από τα μνημόνια πριν από την 1η Μαΐου»!!!

Μήπως να τον επηρέασε το jet lag και είπε τα όσα είπε στην ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC;

Αλλιώς δεν εξηγείται ότι ο θορυβώδης υπουργός της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, παρά το γεγονός ότι έχει μεσολαβήσει ένας κλειστός Βαλκανικός Διάδρομος, ότι έχει προηγηθεί μία Σύνοδος Κορυφής και ότι έχει «κατέβει» το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, εκείνος επιμένει να αντιμετωπίζει «ρομαντικά» την υπόσταση των Εθνικών μας συνόρων. Δήλωσε: «Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν υπογράψει το 2008 τη συνθήκη για τη μετανάστευση, όπου καθορίζεται ρητά ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι τα σύνορα της Ελλάδος».

Κάτι τέτοιο ακούνε οι Τούρκοι και επαναλαμβάνουν χαμογελαστά: «Ταμάμ, ταμάμ»!

Από την άλλη, μπορεί να επηρεάστηκε και από την «συγκλονιστική» του εμπειρία να πετάξει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη γη της… επαγγελίας, στις ΗΠΑ. Αφού χαρακτήρισε ότι από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η αξιολόγηση «είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο», επίσπευσε την έξοδο της χώρας από την κρίση, οραματιζόμενος για λίγα λεπτά της ώρας μία μεγαλειώδη ανάπτυξη βασισμένη σε νέες επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον!

Κρίμα που δεν θυμάμαι τι φροντίδα χρειάζεται για την αντιμετώπιση ούτε του jet lag, ούτε όμως και των παραισθήσεων…

Εύχομαι, πάντως, γρήγορη ανάρρωση!

Σχετικές ειδήσεις