ΕΛΛΑΔΑ

Συμπαράσταση την ώρα που η Ελλάδα θα είναι στο «στόμα»... του Eurogroup

Συμπαράσταση την ώρα που η Ελλάδα θα είναι στο «στόμα»... του Eurogroup

Μεγάλη κινητοποίηση την ώρα που η τύχη της Ελλάδας θα παίζεται στο έκτακτο Eurogroupτο απόγευμα της Τετάρτης 11 Φλεβάρη «ενάντια στους εκβιασμούς των δανειστών», στο Σύνταγμα.

Στις 18:00 το απόγευμα πολίτες όλων των ηλικιών αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή όπως και κατά την προηγούμενη εκδήλωση, μετεκλογικά.
Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης είναι «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα» και οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής μέσω του Facebook.
Υπενθυμίζεται ότι στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα την περασμένη εβδομάδα συγκεντρώθηκαν περίπου 8.000 άνθρωποι, με ανάλογες κινητοποιήσεις και σε άλλες πόλεις ανά τη χώρα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Την Πέμπτη στείλαμε ένα πρώτο μαζικό μήνυμα απέναντι στους εκβιασμούς. Συνεχίζουμε. Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής. Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες. Hρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε».

Σχετικές ειδήσεις