ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός–Δήμαρχος Πύργου: Οικονομική καταστροφή στην Ηλεία – Δυστυχώς κάποιοι «σπάνε» την καραντίνα

Κοροναϊός–Δήμαρχος Πύργου: Οικονομική καταστροφή στην Ηλεία – Δυστυχώς κάποιοι «σπάνε» την καραντίνα
patrisnews.gr

Την κατάσταση με την πορεία εξάπλωσης του κοροναϊού στον Πύργο Ηλείας, περιέγραψε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα διετάχθη από την εισαγγελία Πύργου κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες ότι πολίτες που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα λόγω του κοροναϊού κυκλοφορούν στην αγορά και στα καφενεία.

Οι καταγγελίες, όπως επιβεβαίωσε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Πύργου, αφορούν συγγενείς και πρόσωπα που σχετίζονται με ασθενείς που επέστρεψαν από τους Αγίους Τόπους και κυκλοφορούν αμέριμνοι παρά το γεγονός ότι τους έχει δοθεί οδηγία να παραμένουν σε κατ΄ οίκον περιορισμό και να αποφεύγουν τις επαφές με τρίτα πρόσωπα.

Όπως είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, στο δημαρχείο της πόλης υπάρχει λίστα από τις καταγγελίες, την οποία θα πρέπει να επιβλέψει αρμόδιος λειτουργός της Δημόσιας Υγείας.

«Ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από την κοινωνική ζωή. Τα σχολεία έχουν κλείσει, οι μισές υπηρεσίες υπολειτουργούν» αναφέρει στο Newsbomb.gr.

Ο δήμαρχος υπογράμμισε επίσης ότι «υπάρχει μία απορρύθμιση της οικονομικής ζωή στον Πύργο» και εκτιμά ότι θα υπάρχει και πρόβλημα με το απόπλου των κρουαζιερόπλοιων, κυρίως αυτών που έρχονται από την Ιταλία.

Ακούστε αναλυτικά τι είπε ο κ. στο Newsbomb.gr:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Καλπάζει» ο κοροναϊός: Τρόμος για παγκόσμια εξάπλωση - Πλησιάζουν τους 1.700 οι νεκροί

Κοροναϊός: Αποκάλυψη - «βόμβα» καθηγητή Ιατρικής για τρία από τα κρούσματα στην Αττική

Κοροναϊός στην Ελλάδα – Κλειστά σχολεία: Τι θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών