ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr στη Βαρυμπόμπη: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους - «Έρχονται βροχές, μας ξέχασαν»

Το Newsbomb.gr στη Βαρυμπόμπη: Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους - «Έρχονται βροχές, μας ξέχασαν»
Newsbomb.gr

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Δυο μήνες μετά από την καταστροφική πυρκαγιά σε έναν από τους τελευταίους «πνεύμονες» της Αττικής, η κατάσταση παραμένει αποκαρδιωτική.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Η Βόρεια Εύβοια σχεδόν πνίγηκε από τις λάσπες, δυο μήνες μετά τις πυρκαγιές του Αυγούστου και ο φόβος όλων είναι πως και η Βαρυμπόμπη, με την κακοκαιρία «Μπάλλος» προ των πυλών, θα έχει την ίδια τύχη.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στην Βαρυμπόμπη και κατέγραψε εικόνες που δείχνουν πως οι καταμαρτυρούν πως οι ιθύνοντες όχι μόνο δεν έχουν ξεκινήσει τα υποτυπώδη αντιπλημμυρικά έργα αλλά οι πιθανότητες να δούμε όσα και στη Βόρεια Εύβοια είναι μεγάλες.

«Μας έχουν ξεχάσει... Ότι κάνουμε μόνοι μας. Η Πολιτεία δεν μας δίνει οδηγίες πώς θα αποζημιωθούμε. Έπονται τα χειρότερα με τις βροχές. Αγαπήσαμε αυτό τον τόπο και συνεχίζουμε και παλεύουμε. Παλεύουμε μέσα στα αποκαΐδια», ανέφερε κάτοικος της Βαρυμπόμπης στο Newsbomb.gr.

Ένας άλλος κάτοικος της Βαρυμπόμπης, ο κύριος Στέλιος, μιλάει στην κάμερα του Newsbomb.gr ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να βάλουν οριζόντια τους κορμούς. Το κάνουνε; Κανείς δεν έχει έρθει».

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Newsbomb.gr στην παρακάτω gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανεμοστρόβιλος στην Πάρνηθα - Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες

Παράξενα ραδιοκύματα φθάνουν στη Γη από άγνωστη πηγή στο κέντρο του γαλαξία μας

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας - Σε ισχύ το σχέδιο «Δάρδανος»