ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Κρίσιμες ώρες για τον 36χρονο που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε οδηγός ΙΧ

Γλυφάδα: Κρίσιμες ώρες για τον 36χρονο που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε οδηγός ΙΧ

Χαροπαλεύει ο 36χρονος πατέρας δύο παιδιών που έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη στην Άνω Γλυφάδα.

Ένας 36χρονος πατέρας δύο παιδιών επιστρέφοντας με την μηχανή του στο σπίτι του στην Γλυφάδα παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Συγγενείς και φίλοι του 36χρονου κάνουν έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ώστε να βοηθήσουν στο εντοπισμό του δράστη.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 36χρονος Μανώλης οδηγούσε την μοτοσυκλέτα στην οδό Βυζαντίου. Ήταν η στιγμή που οδηγός ΙΧ παραβίασε το STOP στην οδό Προποντίδος, τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε.

Ο 36χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Έκκληση από τον πατέρα του 36χρονου

Ο πατέρας του 36χρονου οδηγού μίλησε στο MEGA και έκανε έκκληση να βρεθεί ο δράστης που έκοψε το νήμα της ζωής του γιου του.

«Δεν είναι καλή ημέρα για εμάς. Κάνω έκκληση στους ανθρώπους εκεί στη γειτονιά που βρέθηκε, εάν κάποιος φοβήθηκε για κάποιον λόγο, είδε κάτι και δεν ήθελε να το πει ή να ανακατευτεί, αν έλειπε κάποιος τις γιορτές και γύρισε και έχει υλικό από κάμερα στο σπίτι του, να βοηθήσει να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή μας. έγινε στην οδό Βυζαντίου και Προποντίδος στην Άνω Γλυφάδα, στις 8 η ώρα περίπου το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων. Πήγαινε σπίτι του ο γιος μου είναι λίγο πιο κάτω το σπίτι του», είπε αρχικά.

«Είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο γιος μου. Έχει εγχειριστεί στο κεφάλι. Θέλουμε να γλιτώσει αρχικά και μετά όλα τα άλλα βρίσκονται. Πίσω από το ΙΧ που προκάλεσε το τροχαίο, το ΙΧ που ερχόταν ήταν ένας γνωστός του Μάνου, ο οποίος από το σοκ που υπέστη δεν μπόρεσε να κρατήσει κανένα στοιχείο του άλλου ΙΧ. Από εκεί το μάθαμε. Σοκαρίστηκε ο γνωστός του, και δεν θυμάται κάτι προς το παρόν. Ο γιος μου ήταν με την μηχανή και τον χτύπησε εν κινήσει, παραβίασε το STOP ο άλλος οδηγός. Σε αυτή τη φάση που είναι το παιδί, μόνο ο Θεός και οι γιατροί», συμπλήρωσε.