ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Την πήρε χαμπάρι ο ιδιοκτήτης και άρχισε να τρέχει ξυπόλητη

Πρέβεζα: Την πήρε χαμπάρι ο ιδιοκτήτης και άρχισε να τρέχει ξυπόλητη

Μπήκε, λήστεψε και έφυγε... ξυπόλητη.

Ο λόγος για μία Ρομά, η οποία μαζί με ένα ανήλικο αγόρι μπήκαν από ανοιχτή μπαλκονόπορτα σε ένα σπίτι στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα.

Όπως αναφέρει το pamepreveza.g, ο ιδιοκτήτης, ο οποίος είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή προκειμένου να μπει καθαρός αέρας ανέβηκε για λίγα λεπτά στην ταράτσα του σπιτιού. Όταν επέστρεψε βρήκε στην είσοδο του σπιτιού του την γυναίκα με το αγόρι, οι οποίοι του ζήτησαν ... ψωμί ...!!!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάλαβε ότι είχαν μπει μέσα και προκειμένου να τους καθυστερήσει ζήτησε να περιμένουν λίγο να τους φέρει. Ο ίδιος μπήκε στο σπίτι για να ελέγξει και διαπίστωσε ότι του είχαν πάρει από το παντελόνι τα χρήματα.

Η γυναίκα με το παιδί δεν είχαν απομακρυνθεί παρά μερικά μέτρα από το σπίτι και με τις φωνές του παθόντα άρχισαν να τρέχουν. Μάλιστα η γυναίκα πέταξε τις παντόφλες και έτρεχε ξυπόλητη προκειμένου να διαφύγει...

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες σε κοντινή απόσταση τους περίμενε ένα αγροτικό αυτοκίνητο χρώματος μαύρου το οποίο, αφού μπήκαν μέσα, διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνα προς άγνωστη κατεύθυνση...