ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Ανατριχιαστικό - Δείτε τι έκανε αυτή η νοσοκόμα (pics)

Κορονοϊός: Ανατριχιαστικό - Δείτε τι έκανε αυτή η νοσοκόμα (pics)
Instagram

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Η Κέιτ Ο' Φλάχερτι, είναι μία νοσοκόμα, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του φονικού ιού.

Είναι ένα νέο κορίτσι, το οποίο εργάζεται, προσφέροντας απλόχερα την βοήθειά της.

Αντιμετωπίζοντας όμως την σκληρή πραγματικότητα, η 21χρονη νοσοκόμα από το Δουβλίνο ένιωσε την ανάγκη να γράψει τη διαθήκη της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, μόνο ο σύντροφός της ξέρει πού την έχει κρύψει, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η Κέιτ ξέρει ότι κινδυνεύει καθημερινά, καθώς προσφέρει τις υπηρεσίες της σε συμπολίτες της που νοσούν από τον Covid- 19, ενώ παράλληλα, θεωρεί απαράδεκτες τις αμοιβές του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

«Νοσηλευτές και γιατροί παίζουμε κορώνα -γράμματα τη ζωή μας», γράφει στα social media με τους χρήστες να την επικροτούν.

Δείτε φωτογραφίες της 21χρονης νοσοκόμας στην gallery:

Η ίδια παραδέχεται ότι πολλές φορές νιώθει ότι δεν θα τα καταφέρει και ότι θα πεθάνει. Σε ανοιχτή επιστολή στο διαδίκτυο, καλεί όλους όσοι είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό, να μείνουν στο σπίτι, και να μπουν στην θέση των γιατρών και των νοσηλευτών.

«Δεν θέλουμε να μας αποκαλείτε ήρωές σας... Θέλουμε να αγωνιστείτε μαζί μας, για να διασφαλίσουμε ότι οι νοσηλευτές, οι φοιτητές και οι γιατροί θα λάβουν την αμοιβή που μας αξίζει. Χρειαζόμαστε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για τη ζωή του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού», γράφει στην επιστολή της.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Προσοχή! Μην κάνετε αυτό το λάθος με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ

Κορονοϊός: «Βόμβα» από επιστήμονες - Τι θα αποκαλύψει την πραγματική εξάπλωση του ιού

Κορονοϊός: Έχετε ανοσία στον ιό; Τα καλά νέα (pics)

Πολλοί χρήστες των κοινωνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να της συμπαρασταθούν:

Η Μίριαν Ο Κόνελ της γράφει: «Προς Θεού, Κέιτ είναι δύσκολο να κάνεις την διαθήκη σου αλλά επίσης δεν μπορώ να φανταστώ αυτό που ζεις. Ελπίζω ότι είσαι καλά».

Από την πλευρά της, η Τζανίκα της λέει «Κέιτ, αυτό είναι φρικτό όταν το σκέφτεσαι στα 21. Λυπάμαι τόσο πολύ που πρέπει να σκεφτείς να κάνεις διαθήκη».

«Σας είμαστε ευγνώμονες , σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Εσείς που είστε στην πρώτη γραμμή, να μείνετε ασφαλείς», προσθέτει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αργολίδα: Γέμισε ο δρόμος νεκρά χελιδόνια - Τι συνέβη;