ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Γυναίκα πίσω από την αιματηρή επίθεση στο Μέριλαντ (pics+vids)

ΗΠΑ: Γυναίκα πίσω από την αιματηρή επίθεση στο Μέριλαντ (pics+vids)

Πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκαν στο Πέριμαν του Μέριλαντ των ΗΠΑ, σε απόσταση περίπου 100 χλμ βόρεια της Ουάσινγκτον.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί» σε μια αποθήκη στην κομητεία Χάρφορντ, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρεϊ Γκάλερ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

«Βάσει των όσων γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, πρόκειται για έναν μονάχα ύποπτο. Βρίσκεται υπό κράτηση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο σερίφης χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, o δράστης είναι γυναίκα, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα από την αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Η πόλη Πέριμαν βρίσκεται σε απόσταση 55 χλμ βορειανατολικά της Βαλτιμόρης. Στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονται μια εκκλησία και επιχειρήσεις και είναι πλησίον των στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Aberdeen Proving Ground.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί από την αποθήκη του κέντρου διανομής εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ύποπτη χρησιμοποίησε ένα όπλο και ο σερίφης Γκάχλερ ανέφερε ότι κανείς από τους αστυνομικούς δεν πυροβόλησε.

Μια πηγή από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι αξιωματούχοι πιστεύουν πως η ύποπτη είχε επαγγελματικές διαφορές με την εταιρεία.

Το περιστατικό σημειώθηκε μία μέρα αφού άνδρας εισέβαλε σε δικαστικό μέγαρο στην Πενσιλβάνια, πυροβόλησε και τραυμάτισε 4 ανθρώπους, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης: Eικόνες από ταινία θρίλερ στο Αιτωλικό: Το πέπλο αράχνης «κατάπιε» και σπίτια

Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της Λαγούδη: «Της ζήτησαν βοήθεια και την σκότωσαν»