ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΘ - Η Εθνική αποτελεί την επίσημη Τράπεζα της Έκθεσης

ΔΕΘ - Η Εθνική αποτελεί την επίσημη Τράπεζα της Έκθεσης

Τους στενούς δεσμούς της Εθνικής Τράπεζας με τη ΔΕΘ-Helexpo ανέδειξε η πρόεδρός της, κυρία Λούκα Κατσέλη, κατά τη συνάντησή της με τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και υλοποιείται στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της ΔΕΘ-Helexpo για «συμμαχίες» με σημαντικούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας, σε μια προσπάθεια μεγέθυνσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα και δημιουργίας συνεργιών προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

Έτσι, η Εθνική αποτελεί την επίσημη Τράπεζα της Έκθεσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρουσίασαν στην κυρία Λούκα Κατσέλη τον σχεδιασμό του εθνικού εκθεσιακού φορέα για τις εκθεσιακές υποδομές, τις διεθνείς συνεργασίες και τις κλαδικές εκθέσεις.

Μάλιστα, επεσήμαναν τον ζωτικό ρόλο που παίζει η Έκθεση για την τοπική οικονομία, με πολλαπλασιαστικά οφέλη που διατρέχουν όλα τα πεδία δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης τις προοπτικές της περαιτέρω συνεργασίας τους. Σημειώνεται ότι η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει στην 80η ΔΕΘ με δικό της περίπτερο.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων