ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο ορισμός της διαπλοκής: Ο Τσίπρας, ο Καλογρίτσας, η Μέδουσα και ο Τοξότης

Ο ορισμός της διαπλοκής: Ο Τσίπρας, ο Καλογρίτσας, η Μέδουσα και ο Τοξότης

Η διαπλοκή τελικά έχει βαθιές ρίζες και δεν είναι καθόλου επιφανειακή - Δεν είναι μόνο το μαύρο χρήμα που διακινείται στα ΜΜΕ όπως κατήγγειλε δημοσίως ο Πάνος Καμμένος για τον εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα - Δεν είναι μόνο οι κουμπαριές με τον ίδιο τον Καμμένο, το Σπίρτζη και οι φιλίες με τον Νίκο Παππά. Τα ερωτήματα για τις σχέσεις του υποψήφιου καναλάρχη - εργολάβου για τις σχέσεις του με την οικογένεια του πρωθυπουργού, πνίγουν ακόμα και τους εχθρούς της συνωμοσιολογίας.

Οι σκιές που δημιουργούνται γύρω από το όνομα του νέου (έστω και προσωρινού) καναλάρχη Χρήστου Καλογρίτσα απλώνονται σαν βραχνάς πάνω από το μέγαρο Μαξίμου, αφού όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν - χωρίς να διαψευσθεί - ο κ. Καλογρίτσας έχει «απορροφήσει» την κατασκευαστική εταιρεία που ίδρυσε ο πατέρας του πρωθυπουργού Παύλος Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει:

- Η κατασκευαστική εταιρεία του πατέρα του κ. Τσίπρα μετανομάστηκε σε «Μέδουσα» κατασκευαστική, όταν ο Παύλος Τσίπρας αποχώρησε από το ΔΣ; Ναί ή όχι;

-Η κατασκευαστική εταιρεία «Τοξότης» συμφερόντων της οικογένειας Καλογρίτσα αγόρασε τη «Μέδουσα» ναί ή όχι;

Διότι αν ισχύουν όλα τα παραπάνω τότε μιλάμε για τον ορισμό της διαπλοκής, με δεδομένο ότι ο κ. Καλογρίτσας είναι πλέον υπερθεματιστής και κάτοχος τηλεοπτικής άδειας.

Το όλο θέμα θα το παρακολουθούμε στενά και θα περιμένουμε εναγωνίως απαντήσεις από το μέγαρο Μαξίμου.

Σχετικές ειδήσεις