ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία Άννυ: Δύο πρόσωπα «κλειδιά» σήμερα στην ανακρίτρια για την υπόθεση

Δολοφονία Άννυ: Δύο πρόσωπα «κλειδιά» σήμερα στην ανακρίτρια για την υπόθεση

Δυο πρόσωπα «κλειδιά», τα οποία ανήκουν στο στενό περιβάλλον των γονιών της 4χρονης Άννυ περνούν σήμερα (11/05/2015) το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας.

Πρόκειται για τον 70χρονο ημεδαπό, ο οποίος φιλοξενούσε στο σπίτι του την 25χρονη μητέρα της μικρής και που κατηγορείται για ψευδορκία, και για τη γιαγιά της 4χρονης και μητέρα του παιδοκτόνου, στο σπίτι της οποίας έμενε η Άννυ λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν το τραγικό τέλος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, οι μαρτυρίες των δυο αυτών προσώπων μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς γνωρίζουν αρκετά καλά την ενδοοικογενειακή κατάσταση αλλά και τα γεγονότα τα οποία ακολούθησαν της «εξαφάνισης» της μικρής

Ο 70χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε το παραμικρό για το φρικτό έγκλημα όσο για την γιαγιά της μικρής θέλει να πιστεύει πως ο γιος της Σάββας είναι αθώος. «Ο γιος μου λέει πως είναι αθώος. Αν είναι ένοχος να κριθεί αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη» λέει.

Η μητέρα της Άννυ, όπως έχει παραδεχτεί, δεν είχε καλές σχέσεις με την πεθερά της, ωστόσο, στην απολογία της ισχυρίστηκε πως άφησε την μικρή για να την φροντίζει εκείνη και όχι ο σύντροφο της. «Δεν είχα καθόλου καλή σχέση με την πεθερά μου. Δεν ενέκρινε τη δουλειά που έκανα, αλλά τα λεφτά που της έδινα ήταν καλά...» φέρεται να είπε και αναφερόμενη στους λόγους που το παιδί έφυγε από το σπίτι της γιαγιάς υποστήριξε «Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της επειδή εκείνη πούλησε το τάμπλετ του παιδιού για να πάρει τσιγάρα».

Η υπόθεση εξακολουθεί να έχει πολλά σκοτεινά σημεία και οι προφυλακισμένοι γονείς της Άννυ επιχειρούν τώρα να βάλουν στο κάδρο των ευθυνών τον Νικολάι ή Νίκι, ο οποίος με τη μαρτυρία του φέρεται να βοήθησε στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται η υπεράσπιση να ζητήσει με αίτημα της να εξεταστεί εκ νέου ο Βούλγαρος φίλος του παιδοκτόνου ο οποίος αποκάλυψε στις αρχές το φρικτό έγκλημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha ο Νίκι ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να πει τι συνέβη στην 4χρονη Άννυ, καθώς δεν ήταν στην Ελλάδα όταν έγινε το ειδεχθές έγκλημα, ωστόσο ρίχνει ευθέως τις βολές του στον 27χρονο παιδοκτόνο λέγοντας «αυτός μου τα είπε όλα».

Τι είχε δηλώσει ο παιδοκτόνος;

Ο πα-«τέρας» της άτυχης 4χρονης που δολοφονήθηκε με τον πιο άγριο τρόπο, υποστήριξε σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο κανάλι του Alpha ότι δεν σκότωσε εκείνος την Άννυ, τονίζοντας ότι όταν βρεθεί ο φίλος του ο Νίκι θα ξεκαθαρίσουν όλα.

«Όταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα. Από το τηλέφωνο ο καθένας λέει ό, τι θέλει. Αυτά που λένε είναι μαλ...ς», δήλωσε στο δημοσιογράφο ο παιδοκτόνος.

Από τη μεριά του ο φίλος του δράστη αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς του πατέρα της 4χρονης, δηλώνοντας ότι θέλει να μάθει ποιος σκότωσε την Άννυ και ότι αγαπά το παιδί πιο πολύ απ' όλους, ενώ τόνισε «ό,τι ξέρω εγώ το ξέρει και η αστυνομία».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί ο δράστης λέει ότι ο ίδιος (σ.σ ο Νίκι) ξέρει την αλήθεια, ο Βούλγαρος μάρτυρας απαντά «αυτός λέει ότι ξέρω την αλήθεια γιατί αυτός μου είπε πολλά πράγματα».

Στους ισχυρισμούς της μητέρας της 4χρονης, ότι τους ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην καταθέσει στην αστυνομία, ο Βούλγαρος απαντάει πως η μητέρα λέει ψέματα και θέλει να του κάνει κακό. «Αυτή ήταν στη Γερμανία, εγώ κρατούσα κάθε μέρα το παιδί, πηγαίναμε στο πάρκο».

Σχετικές ειδήσεις