ΕΛΛΑΔΑ

Στιγμές τρόμου για 18χρονους στο Μενίδι: Ανήλικοι τους επιτέθηκαν με μαχαίρι μέσα σε λεωφορείο

Στιγμές τρόμου για 18χρονους στο Μενίδι: Ανήλικοι τους επιτέθηκαν με μαχαίρι μέσα σε λεωφορείο
Επίθεση με μαχαίρι από τέσσερις ανήλικους δέχθηκαν μέσα σε λεωφορείο στο Μενίδι δύο 18χρονοι
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Επίθεση με μαχαίρι από τέσσερις ανήλικους δέχθηκαν μέσα σε λεωφορείο στο Μενίδι δύο 18χρονοι

Στιγμές τρόμου έζησαν το απόγευμα της Τρίτης δύο 18χρονοι που έπεσαν θύματα ληστείας από τέσσερις ανήλικους ενώ επέβαιναν σε λεωφορείο, στην περιοχή του Μενιδίου. Όπως είπαν οι δύο 18χρονοι στο MEGA οι δράστες ηλικίας 15-17 ετών έβγαλαν μαχαίρι προκειμένου να τους πάρουν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου, λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα της Τρίτης με τους δύο 18χρονους να καταγγέλλουν ότι κανείς δεν προσπάθησε να τους βοηθήσει.

Η επίθεση των τεσσάρων ανηλίκων Ρομά σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής Α10 αφού επιβιβάστηκαν στη στάση «Νεκροταφείο». Όπως είπαν οι 18χρονοι οι τέσσερις Ρομά αφού μπήκαν στο λεωφορείο, τους πλησίασαν και στη συνέχεια ένας εξ αυτών ζήτησε από τον ένα 18χρονο να του δώσει όσα λεφτά είχε πάνω του. Όταν ο 18χρονος αρνήθηκε, άλλο μέλος της συμμορίας έβγαλε από το τσαντάκι του ένα μαχαίρι και απείλησε ότι θα τον μαχαιρώσει, αναγκάζοντας και τους δύο 18χρονους να τους δώσουν τα χρήματά τους, αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι ανήλικοι πήραν τα κινητά και φεύγοντας χτύπησαν τον ένα 18χρονο με ένα μεταλλικό λοστό στο χέρι και εξαφανίστηκαν. Οι δύο 18χρονοι κατήγγειλαν τη ληστεία στο ΑΤ Μενιδίου, το οποίο διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε δύο φάσεις το σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας - Τι θα ισχύσει από αύριο

Σάκης Τανιμανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του - Η ανάρτηση μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Νέα μέτρα-Μάσκα KN95: Ποια είναι η διάρκεια ζωής της και πόσο προστατεύει από τον κορονοϊό