ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Μαθητές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά

Ένα «πρωτότυπο» Δημοτικό Συμβούλιο έγινε σήμερα το πρωί στον Πειραιά, όπου μαθητές του Δημοτικού Σχολείου «Πράξης και Πράξεις» συνεδρίασαν υπό τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Οι μικροί μαθητές έφεραν προς συζήτηση θέματα που αφορούν το περιβάλλον, το πράσινο, τους παιδικούς σταθμούς, τους ελεύθερους χώρους, την καθαριότητα, τη δημιουργία αθλητικών χώρων, βιβλιοθηκών, το δημογραφικό, το παραεμπόριο και είχαν πάνω από μια ώρα συζήτηση με τον κ. Β. Μιχαλολιάκο που απάντησε σε όλα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά προέτρεψε τους μαθητές να αγαπήσουν την πόλη και να είναι περήφανα που είναι «παιδιά του Πειραιά».
Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε και συνεχίζει να κάνει η νέα δημοτική αρχή στα θέματα που ανέφεραν τα παιδιά και δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει τις εκθέσεις που του παρέδωσαν οι μαθητές με τις ζωγραφιές που του δώρισαν και στις οποίες δείχνουν πως επιθυμούν να είναι ο Πειραιάς των ονείρων τους.

Ο στόχος μας είναι κοινός για να δημιουργήσουμε έναν Πειραιά καλύτερο, ομορφότερο, με μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής κυρίως για τα παιδιά παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα, κατέληξε ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.