ΚΟΣΜΟΣ

Νοσοκόμα απολύθηκε γιατί κορόιδευε ασθενείς της στο Tik Tok (videos)

Νοσοκόμα απολύθηκε γιατί κορόιδευε ασθενείς της στο Tik Tok (videos)

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως τα βίντεο ήταν κωμικά και επιμένει πως δεν έκανε κάτι κακό

Η Κέλι Μόρις δούλευε στο νοσηλευτικό ίδρυμα «The Citadel» στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ και έχασε τη δουλειά της όταν κατηγορήθηκε πως κορόιδευε τους ασθενείς, ανάμεσά τους και άνθρωποι που βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Η νοσοκόμα ανέβαζε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, κοροϊδεύοντας με διάφορους τρόπους τους ασθενείς. Στα βίντεό της, έκανε πως βγάζει την πρίζα από τα μηχανήματα για να βάλει τον φορτιστή της ή έλεγε πως θα δώσει υπνωτικά χάπια για να μην τους προσέχει.

«Όλα τα βίντεό μου ήταν κωμικά σκετς. Μπορώ να καταλάβω ότι κάποιοι άνθρωποι ίσως αναστατώθηκαν, αλλά όχι και στον βαθμό που το τραβάνε. Κανείς ποτέ δεν έπαθε κακό και φροντίζω όλους τους ασθενείς μου με μεγάλη προσοχή και όλοι τους με αγαπάνε», ανέφερε η νεαρή νοσοκόμα.

Από την πλευρά της η εταιρεία που έχει τη διοίκηση της κλινικής ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Ενημερωθήκαμε για τα βίντεο στο Tik Tok μιας από τις εργαζόμενές μας την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα μας ερεύνησε το περιεχόμενο και έδρασε άμεσα. Η κακή χρήση των social media από τους εργαζομένους μας παραβιάζει τις βασικές αρχές μας και δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Μείνετε ήσυχοι ότι όλες οι ενέργειές της νοσοκόμας έχουν αναφερθεί στις πολιτειακές και ομοσπονδιακές αρχές».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 619 νέα - 6 θάνατοι και 177 οι διασωληνωμένοι