MEDIA

Survivor All Star: Οι παίκτες με δυνατό Instagram και η μάχη των followers

Survivor All Star: Οι παίκτες με δυνατό Instagram και η μάχη των followers

Survivor All Star: Ποιοι Survivors μετρούν τους περισσότερους followers και κατά πόσο αυτό τους ευνοεί;

Στον all star κύκλο του «Survivor» δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε τους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες να αναφέρονται στους followers που έχουν οι αντίπαλοι στο Instagram. Άλλωστε, το μέσω δικτύωσης είναι σίγουρα μία μονάδα μέτρησης δημοφιλίας.

Αν και στην περίπτωση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αυτό δεν αποδείχτηκε ότι ισχύει, καθώς μετρά περισσότερους από 620.000 followers και αποχώρησε, βρήκαμε τους φετινούς Survivors με τους περισσότερους ακόλουθους.

Αυτή τη στιγμή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στην κορυφή με 427.000 διαδικτυακούς φίλους. Ο γυμναστής, που έχει περάσει από κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, έχει δημιουργήσει ένα «δυνατό» Instagram account και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που πολλοί τον θεωρούν φαβορί.

Στην επόμενη θέση βρίσκεται, η παίκτρια των Κόκκινων, Κατερίνα Δαλάκα. Με 299.000 followers και πολλές φωτογραφίες από προπονήσεις και ταξίδια, έκανε την τελευταία της ανάρτηση στις 2 Ιανουαρίου γράφοντας για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ένα δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι ξεκινάει, ευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα στήριξης. Ελπίζω να σας χαρίσουμε όμορφους αγώνες. Καλή επιτυχία σε όλους και να επιστρέψουμε υγιείς».

299.000 φίλους, στο Instagram, μετρά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο παίκτης του 2021, που επέστρεψε στο «Survivor All Star», έχει το δικό του κοινό που τον στηρίζει.

Αρκετούς followers έχει και το ζευγάρι του παιχνιδιού, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης. Η νεαρή, που έχει προκαλέσει ήδη έριδες στις δύο ομάδες, απαριθμεί 208.000 ενώ ο αγαπημένος της 206.000. Να σημειωθεί ότι και οι δύο,
μετά το love story και τη νίκη του Σάκη το 2021, είδαν τις μετοχές τους να απογειώνονται.

Στέλιος Χανταμπάκης με 170.000 followers και Κώστας Αναγνωστόπουλος με 147.000 είναι οι δύο συμμετέχοντες του 2017 που διατηρούν ένα μεγάλο κοινό στα social media και είναι δημοφιλείς στην «έξω ζωή». Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ηλία Μπόγδανο, που έχει 144.000 διαδικτυακούς φίλους και θεωρείται ένας από τους πιο μάχιμους παίκτες του φετινού κύκλου.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Έξαλλη η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τους συμπαίκτες της - «Ξεφτίλες»

Survivor All Star - Mαριαλένα για Μπάρτζη: «Γύρισε τη μπιφτέκα και πρόδωσε την Ελένη»

Survivor All Star - Αφροδίτη: Δεν μας ενδιαφέρει η αγάπη, αλλά αν θα φάμε