MEDIA

Οι σειρές και ηθοποιοί που κερδίζουν τη μάχη του Twitter

Οι σειρές και ηθοποιοί που κερδίζουν τη μάχη του Twitter

Το Twitter είναι ένα δημοφιλές μέσο στο οποίο σχολιάζεται ιδιαίτερα η μυθοπλασία

Κάθε βράδυ τα κανάλια ρίχνουν στην αρένα πληθώρα σειρών, με τη μυθοπλασία να αποδεικνύεται η απόλυτη πρωταγωνίστρια της χρονιάς. Μερικές από τις παραγωγές σαρώνουν στους πίνακες τηλεθέασης, άλλες όμως -εκτός από τα νούμερα- μετρούν και φανατικούς θαυμαστές στο Twitter που σπεύδουν να σχολιάσουν τα όσα βλέπουν.

Ένα από τα αγαπημένα σίριαλ των τουιτεράδων είναι «Η Παραλία» της ΕΡΤ1. Ο Γιώργος Νινιός με τον ρόλο του ως Δημητρός συγκινεί και καθηλώνει, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου να κάνουν λόγο πολλές φορές για ρεσιτάλ ερμηνείας. «Συγκλονιστικός», «Δώστε του ένα Όσκαρ», είναι ελάχιστα μόνο από τα σχόλια που γράφουν για τον εκπληκτικό αυτόν ηθοποιό.

Στο μέτωπο του ΑΝΤ1, η σειρά εποχής «Μάγισσα» κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Μάλιστα, είναι από τις δουλειές που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του Twitter από το πρώτο επεισόδιο. Αν και αρχικά σχολιάζονταν οι βωμολοχίες που ακούγονταν, αργότερα όλοι αποφάσισαν να εστιάσουν στον Αναστάση Ροϊλό που έχει βαλθεί φέτος να «τρελάνει» το γυναικείο κοινό. Από τη μία γυμνά του πλάνα, από την άλλη η συνάντηση με την Έλλη Τρίγγου δύο χρόνια μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών», στάθηκαν αρκετά για να γίνει η σειρά trend.

«Ο Γιατρός», η νέα σειρά του ALPHA, έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου, και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποθεώθηκε από το πρώτο επεισόδιο. Αρκετοί, μάλιστα, είναι αυτοί που αναφέρουν ότι είναι ο καλύτερος ρόλος της καριέρας του με τις συναισθηματικές του διακυμάνσεις και την ερμηνεία του να συγκινούν.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του MEGA, για φέτος, είναι το «Ναυάγιο». Στο πρώτο επεισόδιο η σειρά έγινε trend στο Twitter κι έκτοτε κάθε εξέλιξη και καθηλωτική σκηνή φέρνει πανικό στο δημοφιλές μέσο. Ο καπετάν Στελλής, κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης, αποθεώνεται για την ερμηνεία του… και όχι άδικα! «Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι εδώ και χρόνια ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε. Μιλάει με Κρητική προφορά καλύτερα από τους Κρητικούς, κάνει τον Θυμωμένο, τον Ήρεμο, τον Πατέρα, τον Καπετάνιο, τον Δολοφόνο.. Τόσο πειστικά όσο κανείς. Απλά υπόκλιση στο ταλέντο του», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια.