ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Το πολιτικό τέλος του Καμμένου είναι κοντά

Άδωνις: Το πολιτικό τέλος του Καμμένου είναι κοντά

Τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «τιμόνι» της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζει ο βουλευτής της ΝΔ,Άδωνις Γεωργιάδης, που εκτιμά ανασύνταξη της παράταξης με την επιστροφή ψηφοφόρων που πήγαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως το πολιτικό τέλος του Πάνου Καμμένου είναι κόντα.

Σε συνέντευξη του στη «Real», o Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι είναι ενωτικός και ότι «θέλει τη σύνθεση και όχι τη διαίρεση» και παράλληλα, «έχει δημιουργήσει την ελπίδα ότι κάτι καλό θα γίνει σε αυτή τη χώρα».

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι η ΝΔ δεν έψαξε τον «αντι-Τσίπρα» στο πρόσωπο του νέου προέδρου. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές σπουδές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, μιλάει πολλές γλώσσες, που ο κ. Τσίπρας δε μιλάει, με σπουδαία εργασιακή εμπειρεία, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με κατάρτιση, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει, με διεθνείς επαφές, που ο κ. Τσίπρας δεν έχει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εκφράζει την άποψη ότι «όσο παραμένει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα στην εξουσία, τόσο μεγαλύτερη ζημιά συμβαίνει στη χώρα» και επισημαίνει ότι και στο μέλλον η ΝΔ θα ψηφίζει νομοσχέδια με τα οποία είναι ιδεολογικά σύμφωνη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει συναίνεση στον κ. Τσίπρα, αλλά «συναίνεση στη χώρα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι «έχει και ρόλο και μέλλον στην παράταξη», χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή «ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα» της ΝΔ και επισημαίνει σχετικά με τον Αντώνη Σαμαρά ότι «στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν ρόλοι για έναν πρώην πρωθυπουργό».