GOSSIP

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα απάντηση μετά τις φήμες χωρισμού (photos)

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα απάντηση μετά τις φήμες χωρισμού (photos)
Instagram: j.touni

Μετά την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, σειρά είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να απαντήσει 

Τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τους Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου να χωρίζουν.

Αφορμή ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου το ζευγάρι έκανε ξεχωριστές διακοπές και έτσι δέχθηκαν και οι δύο πολλά μηνύματα για το τι συμβαίνει μεταξύ τους, με της φήμες να μιλούν για χωρισμό.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, και βλέποντας τη συζήτηση που είχε ανοίξει στο διαδίκτυο για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε ένα story στο Instagram με το οποίο έδινε οριστικές απαντήσεις στη φημολογία περί χωρισμού.

«Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Η ανάρτηση-διάψευση της Ιωάννας Τούνη

Μετά την ανάρτηση-απάντηση της influencer, σειρά είχε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση στις φήμες χωρισμού με την Ιωάννα: «Σε επιλέγω για σήμερα, αύριο και για κάθε μέρα. Ιωάννα Τούνη».

Η ξανθιά καλλονή με τη σειρά της, αναδημοσίευσε την εν λόγω εικόνα και έγραψε: «Τι θα κάνω εγώ η κυνική με αυτή τη ρομαντική φύση που έμπλεξα».

alexandroy1.jpg
Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου που στη συνέχεια αναδημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη.