GOSSIP

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δεν πιστεύω στον Άγιο Βαλεντίνο

Ελεονώρα Ζουγανέλη
Τι είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη για τον Άγιο Βαλεντίνο

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε ακόμη ότι «με τον σύζυγό μου δεν ανταλλάξαμε δώρα, δεν πιστεύω σε αυτή τη μέρα». 

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παρουσίασε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου τον δίσκο που έκανε με τον Σταμάτη Κραουνάκη και εκεί την περίμεναν δημοσιογράφοι.

«Είναι μια μέρα που δεν την πολυσυμπαθώ», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, να μην είναι παρών στην παρουσίαση του δίσκου της. Όμως, η ίδια πρόσθεσε ότι «χαίρομαι όμως που οι άνθρωποι την βρίσκουν χαριτωμένη και κάνουν δώρα ο ένας στον άλλον. Είναι ωραίο να βρίσκουμε αφορμές για να εκφράζουμε την αγάπη μας αλλά δεν είναι μια γιορτή που με συγκινεί. Χαίρομαι όμως που θα τραγουδήσω έναν από τους πιο ερωτικούς συνθέτες στη χώρα μας».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ανέφερε ακόμη ότι «με τον σύζυγό μου δεν ανταλλάξαμε δώρα, δεν πιστεύω σε αυτή τη μέρα. Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ πιεστικό αυτό. Σήμερα, ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε δυο ανθρώπους που ενώθηκαν, δημιούργησαν κάτι και αυτό γιορτάζουμε σήμερα. Μια άλλη μέρα μπορούμε να συναντηθούμε να πούμε για τα προσωπικά μου. Δεν θα είναι εδώ σήμερα ο σύζυγός μου».