ΕΛΛΑΔΑ

Βαρουφάκης και Μακρή στη γιορτή για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ (photos)

Βαρουφάκης και Μακρή στη γιορτή για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ (photos)

Το παρών έδωσαν ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Ραχήλ Μακρή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.

Στη γιορτή που ξεκίνησε από το νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (11/6/2015) συμμετέχει πλήθος κόσμου. Η συναυλία ξεκίνησε με την ακρόαση του εθνικού ύμνου και ένα δυνατό χειροκρότημα από το πλήθος των συγκεντρωμένων συνόδευσε την προβολή βίντεο με τα πρώτα λεπτά της εκπομπής του νέου προγράμματος.

Εκτός από τον Γιάνη Βαρουφάκη και την Ραχήλ Μακρή στο Ραδιομέγαρο βρέθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος συνομίλησε με τη νέα διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Στη γιορτή συμμετέχουν επίσης και πλήθος καλλιτεχνών μεταξύ των οποίων ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Θάνος Μικρούτσικος και πολλοί άλλοι.

Χαιρετισμό απηύθηναν βουλευτές , στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστές. Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, έκανε λόγο στην ομιλία του για την ανάγκη ενός δημοκρατικού νομοσχεδίου που πρέπει να κατατεθεί για την ΕΡΤ και για την πλήρη δημοκρατική της αποκατάσταση.

Παρούσα στην συγκέντρωση ήταν και αντιπροσωπεία των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Σχετικές ειδήσεις