MEDIA

TikTok: Γυναίκα εξηγεί μέσα από βίντεο γιατί δεν θέλει οικογένεια - «Γι’ αυτό δεν θέλω παιδιά»

 TikTok: Γυναίκα εξηγεί μέσα από βίντεο γιατί δεν θέλει οικογένεια - «Γι’ αυτό δεν θέλω παιδιά»
Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν καταιγιστικά.
Pexels.com

Χαμός στο TikTok με βίντεο γυναίκας που εξηγεί γιατί δεν θέλει οικογένεια.

Μία TikToker η οποία έχει γίνει viral μίλησε για αυτούς που δεν βιάζονται καθόλου να δεσμευτούν και να κάνουν παιδιά. Η ίδια μέσα από βίντεο που δημοσίευσε, εξηγεί τους λόγους που δεν θέλει να κάνει παιδιά.

Οι λόγοι της Maz είναι σωματικοί αλλά και το συναισθηματικό κόστος που προκαλεί η εγκυμοσύνη και ο τοκετός. Φυσικά, ο κύριος λόγος είναι ότι δεν θέλει κανένα ον στην κορυφή της λίστας της.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ήταν καταιγιστικά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συμπλήρωσαν κι άλλους λόγους, στηρίζοντας την επιλογή του να μην θέλει κάποιος παιδιά.

«Ξέχασες την καριέρα» έγραψε κάποια και συμπλήρωσε: «Αν γίνουμε μαμάδες, τότε η επαγγελματική μας εξέλιξη είτε θα διακοπεί, είτε θα σταματήσει εντελώς ή θα πρέπει να κάνουμε λιγότερο αγχωτικές εργασίες».

Ένας χρήστης έδωσε την απάντηση λέγοντας ότι «αυτή δεν είναι καλή νοοτροπία υπάρχουν πολλές μητέρες που συνέχισαν την καριέρα τους και πέτυχαν ενώ έκαναν παιδί».

Τα σχόλια στο βίντεο της Maz αποδεικνύουν ότι οι λόγοι που θέλει κάποιος να αποκτήσει ή να μην αποκτήσει παιδιά είναι βαθιά προσωπικοί.