Σκουρλέτης: Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση φόρου στο πετρέλαιο κίνησης
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, υπογράμμισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι δεν θα υπάρξει επιβάρυνση στο πετρέλαιο κίνησης.
00.00/
«Δεν θα υπάρξει επιβάρυνση ειδικού φόρου στο ντίζελ. Ακριβώς γιατί εκεί πέρα βασίζονται μία σειρά μετακινήσεις, μεταφορικά. Αυτό γνωρίζω αυτή τη στιγμή και το λέω μετά λόγου γνώσεως» είπε ο υπουργός μιλώντας στην εκπομπή του STAR, «στον ενικό».
Παράλληλα πρόσθεσε πως «έχουν γραφτεί πολλά. Γράφτηκε για παράδειγμα, το οποίο το έχω διαψεύσει κατηγορηματικά, ότι θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Είναι ψέματα».
Σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις του WikiLeaks ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε ότι «το πρώτο που πρέπει κανείς να επισημάνει είναι ότι δεν έχει διαψευστεί το περιεχόμενο».
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή