ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Καπερνάρος: να δώσουμε ένα τέλος στην ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας

Β. Καπερνάρος: να δώσουμε ένα τέλος στην ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας

Επιθετικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος.

Ο ίδιος σημείωσε πως δεν θα ψηφίσει το πρόσωπο που θα προταθεί για την ανάληψη της Ελληνικής Προεδρίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την στρεβλή και ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας από τους ανθρώπους που κατάφεραν να εξαθλιώσουν το σύνολο του λαού μας».

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο το θέμα συζήτησης για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι άκαιρο και αποπροσανατολίζει τον Ελληνικό λαό από τα σοβαρά, σημαντικά θέματα που είναι αυτό τον καιρό ανοιχτά και σημειώνει ότι «γίνονται συζητήσεις με μαθηματικούς συσχετισμούς για το αν θα βρει ο κ. Σαμαράς τους 180, την ώρα που οι ελληνικές οικογένειες δέχονται καθημερινά φορολογικά χαστούκια και προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα της επιβίωσής τους».

«Επειδή πολλές συζητήσεις γίνονται για συνεργασίες, συνεννοήσεις παρασκηνίου ή προσκηνίου, δηλώνω ότι παραμένω αμετακίνητος στη θέση μου ότι δεν θα ψηφίσω το πρόσωπο που θα προταθεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας διότι θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί ένα τέλος σε αυτήν τη στρεβλή και ταπεινωτική διακυβέρνηση της χώρας από τους ανθρώπους που κατάφεραν να εξαθλιώσουν το σύνολο του λαού μας», τονίζει ο κ. Καπερνάρος.

Και καταλήγει:

«Είναι ένας παραγκωνισμένος θεσμός, επίτηδες υποβαθμισμένος και συμφωνημένα απαξιωμένος. Είμαι απέναντι στην συνεχιζόμενη όπως γίνεται θεσμική υποβάθμιση του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και απέναντι σε επιλογές προσώπων με συμπεριφορές Παπούλια».

Διαβάστε επίσης:

Κατηγορηματικός ο Βρούτσης για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης

Ρoή Ειδήσεων