ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Πλήρωσε με 2.770 κέρματα τις κλήσεις του!

Ρόδος: Πλήρωσε με 2.770 κέρματα τις κλήσεις του!

Με ένα… τσουβάλι κέρματα προσήλθε χθες το πρωί στις ταμειακές υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου ένας 45χρονος επιχειρηματίας, προκειμένου έτσι να εξοφλήσει δύο κλήσεις παράνομης στάθμευσης από την δημοτική αστυνομία, οι οποίες είχαν βεβαιωθεί τα προηγούμενα χρόνια!

Ο υπάλληλος του Δήμου της Ρόδου, που παρέλαβε τις τσάντες με τα 2.770 κέρματα, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν ο συμπολίτης μας τον ενημέρωσε ότι στις τσάντες αυτές βρίσκονταν τόσες χιλιάδες κέρματα, που αντιστοιχούν στο ποσό των 60 ευρώ (!) στο οποίο ανέρχονταν τα δύο πρόστιμα.

Τα χρήματα αυτά, αντιστοιχούσαν: Σε 1.350 κέρματα των δύο λεπτών 950 κέρματα του ενός λεπτού και 470 κέρματα των πέντε λεπτών αντίστοιχα.

«Οι παραβάσεις αυτές που βεβαιώθηκαν» είπε ο επιχειρηματίας, «ήταν άδικες και παράτυπες. Στο αυτοκίνητο που βεβαιώθηκαν, υπήρχε ειδική κάρτα ελευθέρας η οποία δεν ήταν τοποθετημένη εκείνες τις μέρες. Όταν στη συνέχεια έγινε η επίδειξη της κάρτας, σε αρμόδια υπηρεσία του Δήμου της Ρόδου, δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον τότε αντιδήμαρχο, ότι η υπόθεση θα τακτοποιηθεί».

Πηγή: Ροδιακή