ΚΟΣΜΟΣ

Νικόλ Κίντμαν: Οι τρυφερές ευχές γενεθλίων στον σύζυγό της

Η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της Κιθ Έρμπαν
Η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της Κιθ Έρμπαν
ΑΡ

Η Nικόλ Κίντμαν εύχήθηκε στον σύζυγό της Κιθ Έρμαν «χρόνια πολλά» με μια γλυκιά φωτογραφία τους να φιλιούνται

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν ευχήθηκε στον σύζυγό της «χρόνια πολλά» με πολύ τρυφερότητα. Στην ανάρτησή της στο Instagram, η Kίντμαν ανέβασε μια φωτογραφία από το δείπνο τους στην επίδειξη μόδας του οίκου Balenciaga στο Παρίσι και έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ'αγαπώ για πάντα». Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει για πρώτη φορά το 2005 και παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα στο Σίδνεϊ.

Αφού δημοσίευσε ένα ρομαντικό αφιέρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον τραγουδιστή της κάντρι, η Κίντμαν εξέπληξε τον σύζυγό της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Λας Βέγκας τον Μάιο. Ο ίδιος μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram στο οποίο πείραζε τη γυναίκα του ρωτώντας: «Πώς σε λένε; Από πού είσαι;» Εκείνη απάντησε παιχνιδιάρικα: «Νικόλ Έρμπαν».

Ο 'Ερμπαν ανταπέδωσε την αγάπη της, πετώντας απευθείας από το σπίτι του στο Βέγκας στο Λος Άντζελες για να στηρίξει την Κίντμαν στα Όσκαρ, όπου ήταν υποψήφια για το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού στην ταινία «Being the Ricardos». «Είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ με τον σύζυγό μου που έπαιζε στο Βέγκας χθες το βράδυ και πέταξε και προσγειώθηκε στη 1:00 π.μ.», είπε η Κίντμαν στο Live του E! από το κόκκινο χαλί. «Ο, τι χρειάζεται»

Η Kίντμαν είχε πει στο παρελθόν στο PEOPLE ότι ο έρωτάς τους ήταν «αρκετά έντονος». Στην αρχή της σχέσης τους, η Kίντμαν είπε ότι «από εκείνο το σημείο πίστευα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι είμαι βαθιά ρομαντική, ή είμαι ηθοποιός, ή έχω επίσης ισχυρή πίστη, αλλά απλώς πίστευα," Ω, εντάξει, εδώ είμαστε». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες: τη Φέιθ Μάργκαρετ, 11 ετών και τη Σάντεϊ Ρόουζ, 14 ετών.