ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη - Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα (pics)

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη - Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα (pics)

Επίθεση με βιτριόλι: Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη, η οποία προσήχθη το πρωί της Πέμπτης ως ύποπτη για την επίθεση στην Ιωάννα, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για απείθεια.

Λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης (11/06), η 35χρονη οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, υπό δρακόντεια μέτρα. Μίση ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στον Ανακριτή.

Δείτε στη gallery την 35χρονη να οδηγείται στον Εισαγγελέα:

Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια περιλαμβάνονται το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και το πλημμέλημα της απείθειας.

Η μεταφορά της στον Ανακριτή - Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery:

Ωστόσο, η ίδια σύμφωνα με τον δικηγόρο που όρισε η οικογένειά της Σάκη Κεχαγιόγλου, αρνείται την οιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι εφόσον της ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας (αδίκημα για το οποίο προβλέπεται προσωρινή κράτηση), η 35χρονη θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της και να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Αποκαλύψεις Λύτρα στο Newsbomb.gr

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, μίλησε νωρίτερα στο Newsbomb.gr.

Αναφερόμενος στην φερόμενη ως δράστρια και κατά πόσο σχετίζεται με το φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας, ο κ. Λύτρας ξεκαθάρισε στο Newsbomb.gr πως «δεν πρόκειται για μία γυναίκα που αποτελούσε πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον της 34χρονης. Ήταν απλώς μία γνωστή της Ιωάννας που την είχε δει σε 2-3 φιλικές γιορτές και τίποτα περισσότερο».

Το κίνητρό της, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ερωτική αντιζηλία, ενώ στην έρευνα των Αρχών στο σπίτι της, βρέθηκε και η καμπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης. Τα στοιχεία είναι σχεδόν αδιάσειστα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να διαταράξει έστω και για λίγο την ψυχολογική κατάσταση του θύματος, χωρίς να είναι απολύτως σίγουρος. Ο κ. Λύτρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Ιωάννα δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής το παραμικρό για τις εν λόγω εξελίξεις, ούτε πρόκειται να μάθει τίποτα έως ότου να είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για την 35χρονη».

Όσον αφορά στην ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, ο δικηγόρος της ανέφερε για ακόμη μία φορά ότι «Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Τα τραύματά της είναι εκτεταμένα. Όπως φαντάζεστε αυτό που της συνέβη είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο. Η ψυχολογία της είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη, γι' αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Το οικογενειακό περιβάλλον της Ιωάννας φυσικά έχει πληροφορηθεί τα νέα καταιγιστικά στοιχεία για την 35χρονη, φερόμενη ως δράστρια και είναι όλοι συγκλονισμένοι, δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας.

Τα ερωτήματα που αναμένονται να απαντηθούν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 34χρονης, είναι πολλά και αποκαλύπτικα, όπως για ποιον λόγο έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα η δράστρια, από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, τι πυροδότησε την συγκεκριμένη αντιζηλία, θα την αναγνωρίσει η άτυχη Ιωάννα; Όλα αυτά θα ταιριάξουν τα κομμάτια του παζλ για το αποτρόπαιο έγκλημα, αμέσως μετά την σύνταξη της δικογραφίας, τόνισε ο κ. Λύτρας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή με την 35χρονη