GOSSIP

Έξαλλος ο Ντάνος με τον Γιάννη Σμαραγδή -«Μίλησε πολύ άσχημα για μένα»

Έξαλλος ο Ντάνος με τον Γιάννη Σμαραγδή -«Μίλησε πολύ άσχημα για μένα»
Ξεσπά ο Ντάνος για τον Γιάννη Σμαραγδή
Glomex

«Εγώ όταν συνάντησα τον κ. Σμαραγδή τον αποκάλεσα "δάσκαλο"», λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ξεσπά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τον Γιάννη Σμαραγδή, με τον οποίο βρίσκονται σε μια δημόσια κόντρα το τελευταίο διάστημα. Στο επίκεντρο της διαφωνίας βρίσκεται το γεγονός αν υπήρξαν μεταξύ τους συζητήσεις για να πάρει ο Ντάνος τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη στη νέα ταινία, «Καποδίστριας», που ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης.

«Έχω προβληματιστεί για πολλούς λόγους. Όταν βγήκα πριν από 5 χρόνια από το παιχνίδι… αποφάσισα να δοκιμάσω το επάγγελμα του ηθοποιού. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η απόφαση που πήρα τότε, ήταν μια απόφαση για τη ζωή μου. Προσπάθησα να είναι μια όσο το δυνατό συνειδητή επιλογή» είπε αρχικά ο Ντάνος.

«Χτύπησα την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαμε μια κοινή επαφή… Δεν είπαμε πολλά πράγματα, ούτε μου πρότεινε να είμαι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης» συμπλήρωσε.

«Εξεπλάγην χθες από τις δηλώσεις του γιατί το μεταξύ μας κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Πρόσφατα, μου ζήτησε να αναιρέσω ένα δημοσίευμα που προέκυψε μέσα από ένα ρεπορτάζ. Εγώ δεν συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από εμένα. Του ζήτησα να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε γιατί… εγώ δεν είχα πει κάτι γι’ αυτό. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κ. Σμαραγδή, παρ’ όλο που είχαμε γνωριστεί» υπογραμμίζει.

Στη συνέχεια ο Αγγελόπουλος τόνισε ότι ο τρόπος του κ. Σμαραγδή προς το πρόσωπό του ήταν πολύ άσχημος.

«Εγώ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για τον Καποδίστρια. Ο κος Σμαραγδής ήταν πολύ απαξιωτικός και προσβλητικός με τον τρόπο που μίλησε για μένα» ανέφερε.

«Δεν μου έχει προταθεί να είμαι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης. Γνωρίζω πολύ καλά κ. Σμαραγδή την ιστορία. Θα προτιμούσα τη συμβουλή, παρά την κρίση. Έτσι νομίζω ότι κάνουν και οι δάσκαλοι. Ο κος Σμαραγδής με κάλεσε γιατί είχαμε καιρό να μιλήσουμε και ήταν και η σχέση μας τέτοια. Το τι ειπώθηκε στο ραντεβού και τι γράφτηκε στο δημοσίευμα, δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ να τοποθετηθώ. Δεν μου έχει προταθεί κανένας ρόλος για τη συγκεκριμένη ταινία. Δεν ξέρω αν είχαν κάτι στο μυαλό τους οι εταιρείες παραγωγής, αλλά δεν έχω μιλήσει εγώ» είπε.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής σε επικοινωνία του με την εκπομπή Πρωινό μας, απάντησε: «Εγώ και η εταιρεία παραγωγής μου δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έχω να τον δω τρία χρόνια».

Διαβάστε ακόμα:

Ντάνος: Το «Survivor», ο Σμαραγδής και ο super star των ημερών

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήρε θέση στην κόντρα Ντάνου - Κατσούλη

Γιάννης Σμαραγδής: Τον έκαναν έξαλλο τα fake news για τον Ντάνο