ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αιγάλεω: 18χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε ανήλικο

Αιγάλεω: 18χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε ανήλικο
Αιματηρό επεισόδιο στο Αιγάλεω

Αιγάλεω: Ο νεαρός άρχισε να συνομιλεί με τον 17χρονο, με τον οποίο γνωριζόταν και φέρεται, σύμφωνα με όσα υποστήριξε το κορίτσι, να σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους, για προσωπικές διάφορες που φέρονται να είχαν

Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις 18.00 στην οδό 25ης Μαρτίου στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε μια 17χρονη, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου, με 17χρονο φίλο της, τους προσέγγισε ένας 18χρονος.

Ο νεαρός άρχισε να συνομιλεί με τον 17χρονο, με τον οποίο γνωριζόταν και φέρεται, σύμφωνα με όσα υποστήριξε το κορίτσι, να σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους, για προσωπικές διάφορες που φέρονται να είχαν.

Κατά τη διάρκεια της έντασης, ο 18χρονος φέρεται να έβγαλε ένα κατσαβίδι που είχε μαζί του, τραυματίζοντας τον 17χρονο στην κοιλιά και τον αυχένα.

Ο 17χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από τις έρευνες των αστυνομικών στο σημείο εντοπίστηκε το κατσαβίδι ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Αιγάλεω.

Σχετικές ειδήσεις

Άγιος Παντελεήμονας: Η 32χρονη μιλά για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό της

Φόβος και τρόμος η συμμορία ανηλίκων στον Άγιο Στέφανο - Συχνά τα περιστατικά

Άγιος Στέφανος: Νέα σκηνικό άγριας βίας με δράστες ανήλικους