ΕΛΛΑΔΑ

Τι απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα γιαούρτια

Τι απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα γιαούρτια

Για ανθρωπάκια που έβγαλαν χολή εναντίον του έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και η σύζυγός του τη Μεγάλη Πέμπτη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και κυρίως σε αυτά τα παιδιά, από το «αντιεξουσιαστικό» στέκι Στρούγκα, απ´ όπου και μας επιτέθηκαν», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο λογαριασμό του στο twitter, ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Να βγάλουν την χολή τους εναντίον μου...ανθρωπάκια. Τους εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. ... Συγγνώμη ζητώ μόνον από την γυναίκα μου επειδή εγώ αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική αναγκάζεται να υφίσταται και αυτές τις βίαιες πράξεις και όλα αυτά τα σχόλια γεμάτα κακία»

«Η κοινωνία μας είναι γεμάτη μίσος, αλλά όσοι επιτρέπουν και καλλιεργούν αυτό το μίσος, θα βάψουν με τα χέρια τους το κακό που θα έλθει» αναφέρει σε άλλο μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα αγνώστων, την ώρα που βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο. «Κάποτε σε αυτή τη χώρα εάν έβλεπαν ένα νεαρό ζευγάρι να είναι σε ένα ζαχαροπλαστείο Μ. Πέμπτη βράδυ μετά την Εκκλησία, να δέχεται ξαφνικά επίθεση από μία ομάδα τραμπούκων, όλοι θα ένιωθαν ντροπή», έγραψε.

«Εγώ τους συγχωρώ και εκείνα τα μικρά παιδιά που ήρθαν ξαφνικά από το δήθεν αντιεξουσιαστικό τους στέκι φωνάζοντας για τους "φασίστες" υπέρ των μεταναστών και κατά των "δοσιλόγων". Όσοι επιτρέπουν και καλλιεργούν αυτό το μίσος, θα βάψουν με τα χέρια τους το κακό που θα έλθει», προσέθεσε, σημειώνοντας: «Αυτές τις Άγιες μέρες ειδικά αντί ως κοινωνία να ενωθούμε πάμε για σύγκρουση. Τί κρίμα που η χώρα μας μπορεί και να σωθεί και να μεγαλουργήσει...».

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τη λύπη του για τους γονείς των παιδιών. «Κρίμα και για όσους βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν τη χωλή τους εναντίον μου... ανθρωπάκια. Τους εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα...»

«Ίσως τελικά να μην αξίζει τον κόπο όλο αυτό. Όσους με αγαπούν πάντως θα τους περιμένω την Τετάρτη 18 Απριλίου στο President. Καλή Ανάσταση σε όλους και κυρίως σε αυτά τα παιδιά από το "αντιεξουσιαστικό" στέκι Στρούγκα, απ' όπου και μας επιτέθηκαν», κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής.

adonis_twitter