Η ISOPLUS στηρίζει τους πληγέντες της Μάνδρας, προσφέροντας συμπληρώματα διατροφής

Newsroom Newsroom

Η ISOPLUS στηρίζει τους πληγέντες της Μάνδρας, προσφέροντας συμπληρώματα διατροφής

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η ISOPLUS στηρίζει τους πληγέντες της Μάνδρας προσφέροντας συμπληρώματα διατροφής myelements.

Η προαγωγή της υγείας των ανθρώπων και των κοινωνιών μέσα στις οποίες δραστηριοποιούνται, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της ISOPLUS. Έτσι, στα πλαίσια των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε μια προσπάθεια έκφρασης συμπαράστασης προς τους πληγέντες των πλημμυρών της Μάνδρας, προσέφερε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, σκευάσματα myelements, της δικής της μάρκας συμπληρωμάτων διατροφής, και συγκεκριμένα αναβράζοντα προϊόντα Immuneed & Vitamin C, που συμβάλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Η κ. Ηρώ Κουμάκη, Εμπορική Διευθύντρια της ISOPLUS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην ISOPLUS με γνώμονα πάντα την προάσπιση της υγείας και την προώθηση ενός καλύτερου τρόπου ζωής, είμαστε ενεργά δίπλα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Έτσι, συνδράμουμε κι εμείς, με ιδιαίτερη ευαισθησία στο πολύ σημαντικό έργο του Δήμου Μάνδρας και στην υποστήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τη φυσική καταστροφή του Νοεμβρίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved