ΚΟΣΜΟΣ

Βικτόρια Μπέκαμ: Σάλος με το ντεμπούτο της στο Τik Tok - «Δεν μπορούμε να ταΐσουμε τα παιδιά μας»

Αντιδράσεις προκαλεί το βίντεο της Βικτόρια Μπέκαμ στο Τik Tok
Αντιδράσεις προκαλεί το βίντεο της Βικτόρια Μπέκαμ στο Τik Tok

Αντιδράσεις προκάλεσε η...εκτός πραγματικότητας παρθενική ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ στο Tik Tok. Οι πολίτες της καταλογίζουν υπεροψία την ώρα που το κόστος ζωής εκτοξεύεται

Η Βικτόρια Μπέκαμ επικρίθηκε από τους χρήστες των social media μετά το ντεμπούτο της στο TikTok. Το πρώην Spice Girl δημοσίευσε τα πρώτα της βίντεο στην πλατφόρμα την Πέμπτη, με ένα απο αυτά να συγκεντρώνει πάνω από 3,8 εκατομμύρια προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες.

Στο βίντεο, η Μπέκαμ κάθεται σε ένα τραπέζι με έναν σερβιτόρο πίσω της και ένα πιάτο φαγητό μπροστά της και ακούγεται να λέει: «Πες μου ότι είσαι Posh χωρίς να μου πεις ότι είσαι Posh. Αρχίζω πρώτη». Στη συνέχεια, ο σερβιτόρος αφαιρεί το κάλυμμα για να αποκαλύψει ένα πιάτο με ψητό σολομό και λαχανικά στον ατμό που είναι σύμφωνα με πληροφορίες το αγαπημένο γεύμα της Βικτόρια Μπέκαμ.

Το βίντεο ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του TikTok με πολλούς χρήστες να λένε ότι η Μπέκαμ είναι «εκτός πραγματικότητας» καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζει μια συνεχιζόμενη κρίση κόστους ζωής.

«Βικτόρια, οι άνθρωποι δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πες μου ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα, χωρίς να μου πεις ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα». Ένα άλλο άτομο έγραψε: «Μάλλον δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να το δημοσιεύσεις αυτό. Ξέρεις, προσπαθούμε να βρούμε το τενεκέ τόνου στο πίσω μέρος του ντουλαπιού που αγοράσαμε πριν από τρία χρόνια τώρα».

Ωστόσο, κάποιοι υπερασπίστηκαν το βίντεο της Μπέκαμ, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Έγινε η κυρία Μπέκαμ υπεύθυνη για τη χώρα, τα οικονομικά και τη φορολογία και το έχασα ; Το βίντεο είναι λίγο διασκεδαστικό, με έκανε να γελάσω».

Το βίντεο αναφέρεται στη διατροφή που ακολουθεί η σχεδιάστρια μόδας τα τελευταία 25 χρόνια. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο podcast του River Cafe's Table 4, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε το γεύμα της συζύγου του: ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό.

Πρόσθεσε ότι δεν έχει αλλάξει αυτό το γεύμα από τότε που τη γνώρισε: «Από τότε που τη γνώρισα τρώει μόνο ψητά ψάρια, λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό». Η Μπέκαμ έχει δημοσιεύσει άλλα δύο βίντεο στο TikTok. Το ένα είναι μια ματιά στα παρασκήνια των γυρισμάτων της στη Vogue Australia και ένα άλλο είναι ένα βίντεο ομορφιάς όπου περιγράφει λεπτομερώς τα προϊόντα ομορφιάς με την υπογραφή της που χρησιμοποιεί τακτικά.