ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tα Praktiker αλλάζουν και μαζί τους και τα σπίτια μας

Tα Praktiker αλλάζουν και μαζί τους και τα σπίτια μας

Την περίοδο που διανύουμε και εν μέσω αυτής της νέας πραγματικότητας που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι γίνεται ολοένα και περισσότερος, ειδικότερα όσο πλησιάζουμε προς την «καρδιά» του φθινοπώρου.

Από τον Μάρτιο που μας πέρασε μέχρι και σήμερα, η έννοια του σπιτιού έχει μεταβληθεί, αφού πλέον δεν αποτελεί μόνο έναν χώρο χαλάρωσης, αλλά έχει μετατραπεί σε χώρο εργασίας, ακόμη και σε καθιερωμένο σημείο συνάντησης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσουμε στις αλλαγές που προγραμματίζαμε, για την αναδιαμόρφωση του προσωπικού μας χώρου. Βελτιώνοντας το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες της οικογένειας, όχι μόνο θα καταφέρουμε να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα, αλλά είναι βέβαιο πως αυτές οι αλλαγές, θα γίνουν η αισιόδοξη αφορμή να αλλάξει και η διάθεση όλων μας προς το καλύτερο!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ακόμη και αν έχουμε συνηθίσει την υπάρχουσα διαρρύθμιση του σπιτιού μας, πάντα υπάρχουν σημεία που επιδέχονται βελτίωση, χώροι που ίσως είναι ανεκμετάλλευτοι και προσιτοί τρόποι για να απολαμβάνουμε ένα πιο λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον. Ακριβώς για αυτό, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πραγματοποιήσουμε άμεσα μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Praktiker. Μέσα από ολοκληρωμένες προτάσεις, μία «πλούσια» γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλα τα γούστα, αλλά και τα μοναδικά βίντεο της νέας καμπάνιας τους, τα Praktiker μας παρακινούν και μας δίνουν έμπνευση για να κάνουμε πραγματικότητα το σπίτι των ονείρων μας!

Αντλώντας έμπνευση από τις σύγχρονες τάσεις

Με την τηλεργασία να αποτελεί πλέον ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας για αρκετό κόσμο και το σπίτι μας να λειτουργεί ταυτόχρονα ως χώρος εργασίας, αλλά και ως χώρος ξεκούρασης, είναι κάπως δύσκολο να καταφέρουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Ειδικότερα για όσους από εμάς μοιράζονται το σπίτι με παιδιά μικρότερης ηλικίας που πηγαίνουν ακόμη σχολείο, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να προχωρήσουμε στα βήματα που θα μας παρέχουν ένα περιβάλλον το οποίο θα μας επιτρέπει να είμαστε παραγωγικοί, αλλά συγχρόνως θα μας ηρεμεί στον ελεύθερο χρόνο μας, χωρίς όμως να περιορίζει κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Εάν αναρωτιέστε πώς ακριβώς θα το καταφέρουμε αυτό, τότε αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο, παρακολουθώντας τα σύντομα βίντεο της νέας καμπάνιας των Praktiker, τα οποία μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, μας παρουσιάζουν μερικές από τις πιο ανερχόμενες τάσεις στον χώρο της διακόσμησης και του design, ενώ μας προτείνουν σύγχρονες εικόνες και ιδέες, που με ένα προσιτό budget μπορούμε να προσαρμόσουμε και στους δικούς μας χώρους.

Ζητώντας την έμπειρη γνώμη των ειδικών

Μερικές φορές, ακόμη και αν γνωρίζουμε τα προβλήματα ή τις δυσλειτουργίες που παρουσιάζει ο προσωπικός μας χώρος, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τους καλύτερους τρόπους επίλυσης. Εάν μάλιστα σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μία ολική ανακαίνιση του χώρου, τότε η πρόκληση είναι σαφώς μεγαλύτερη και μόνο η έμπειρη κατεύθυνση ενός εξειδικευμένου επαγγελματία μπορεί να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν, λοιπόν, ανάλογα με τη διαδικασία που σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε, να απευθυνθούμε στους Interior Experts των Praktiker, την ομάδα από αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές που μπορούν να κάνουν πραγματικότητα την εικόνα του ιδανικού σπιτιού που εμείς έχουμε στο μυαλό μας, προτείνοντας συγχρόνως ιδέες για έναν χώρο ακόμη πιο όμορφο και λειτουργικό, με γνώμονα πάντα τη δική μας αισθητική. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού στο πλησιέστερο κατάστημα Praktiker και ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξουμε, θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα!

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, όπως είναι ο κήπος, η βεράντα ή το μπαλκόνι μας, όπου εκεί αναλαμβάνουν οι Garden Experts των Praktiker, η ομάδα από αρχιτέκτονες τοπίου και γεωπόνους, οι οποίοι αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν κάθε υπαίθριο χώρο, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Στο παραπάνω βίντεο, μπορείτε να πάρετε μία σύντομη «γεύση» από τα… μαγικά των experts και να βρείτε το κίνητρο που ζητούσατε, για να μεταμορφώσετε και τον δικό σας κήπο σε μία παραμυθένια «όαση»!

Κλείνοντας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ειδικότερα την παρούσα περίοδο, ο χώρος του σπιτιού παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία, αλλά και την ποιότητα της καθημερινότητας που απολαμβάνουμε. Ακριβώς για αυτό, ακόμη και μία μικρή ή μεγάλη ανανέωση, μπορεί να έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρο πως στους διαδρόμους των καταστημάτων Praktiker, καθώς και στον νέο τους κατάλογο Σπίτι & Διακόσμηση 2020, θα ανακαλύψουμε τις σύγχρονες προτάσεις που θα προσφέρουν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!