ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το myblu έφερε τα πάνω-κάτω σε ένα μόλις χρόνο!

Το myblu έφερε τα πάνω-κάτω σε ένα μόλις χρόνο!

Ένας χρόνος ήταν αρκετός για να αναδείξει το myblu No1 στις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών στην κατηγορία του.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που έκανε την εμφάνισή του το περασμένο φθινόπωρο, έφερε Κάτι Καλύτερο στην καθημερινότητα των ενήλικων ατμιστών. Και εκείνοι το ανταπέδωσαν με εμφατικό τρόπο, ανεβάζοντας το myblu στην πρώτη θέση, μέσα σε μόνο λίγους μήνες!

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να αφουγκράζεται τις ανάγκες των ενήλικων ατμιστών και να προβλέπει τα «θέλω» τους, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πιστό κοινό που απολαμβάνει το Κάτι Καλύτερο -και λατρεύει τις ανατροπές!

Τα πάνω-κάτω στην ποιότητα και την ασφάλεια

Σε ό,τι αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια σε κάψουλες και συσκευή, το myblu δεν κάνει συμβιβασμούς. Μια δυνατή ομάδα από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ. Βρετανία δουλεύει ασταμάτητα, ακολουθώντας τους πιο αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, για να δημιουργήσει ένα προϊόν ασφαλές και καινοτόμο.

Τα πάνω-κάτω στη γεύση

Με 8 γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης, το myblu αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, προσφέροντας πολλές διαφορετικές επιλογές: Menthol 1,6% για αίσθηση φρεσκάδας, Mango Apricot 1,6% για φρουτένια απόλαυση, Tobacco 1,6% ή Tobacco 0,8% ή Tobacco Vanilla 0,8% για γεύση πιο κοντά στον κλασικό καπνό, Strawberry Mint 1,6% για γλυκιά γεύση, Blue Ice 0,8% για δροσερή αίσθηση και Blue Ice 0% για μηδέν νικοτίνη.

Τα πάνω-κάτω στην ευκολία

Οι κάψουλες myblu είναι προγεμισμένες, για να μπορεί κάθε ατμιστής να τις αλλάζει στη στιγμή, με μια απλή και εύκολη κίνηση click and go. Και η μπαταρία, με μόλις μισή ώρα φόρτιση, διαρκεί όλη μέρα, χαρίζοντας ολοκληρωμένη απόλαυση -με μέση χρήση πάντα.

Τα πάνω-κάτω στο design

Μικρό και διακριτικό, για να χωράει παντού, το myblu έχει το πρακτικό design. Τα 5 μεταλλικά του χρώματα -μπλε, μαύρο, κόκκινο, χρυσό και μωβ- δημιουργούν μια όμορφη χρωματική παλέτα που καλύπτει όλα τα γούστα.

Το myblu, συνώνυμο της ποιότητας, της γεύσης, της ευκολίας και του design, πραγματοποιεί με κάθε του κίνηση την υπόσχεση για Κάτι Καλύτερο.