ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

myblu: Το στοίχημα κερδήθηκε, nο1 σε πωλήσεις μέσα σε ένα χρόνο!

myblu: Το στοίχημα κερδήθηκε, nο1 σε πωλήσεις μέσα σε ένα χρόνο!

Το να κερδίζεις, με το καλημέρα, την προτίμηση των ενήλικων ατμιστών δεν είναι και λίγο. Γι’ αυτό και το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Δεν είναι μόνο το ότι κλείνει 1 χρόνο στην ελληνική αγορά, αλλά κυρίως, ότι πιάνει κορυφή, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Όπως δείχνουν και οι μετρήσεις στην αγορά μικρής λιανικής, το myblu είναι το πρώτο ηλεκτρονικό τσιγάρο, σε πωλήσεις, στην κατηγορία του.

Καλύτερο design

Το myblu έκανε αμέσως τη διαφορά, με το κομψό του design και το μικρό, διακριτικό του σχήμα. Οι ατμιστές μπορούσαν πλέον να το έχουν παντού μαζί τους, καθώς χωράει σε κάθε τσέπη και τσεπάκι. Και για να νιώσουν ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση, είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτό που τους εκφράζει, μέσα από μια γκάμα 5 μοναδικών χρωμάτων: μπλε, κόκκινο, χρυσό, μωβ και μαύρο.

Περισσότερες γεύσεις

Εκτός από τη γεύση Tobacco που είναι πιο κοντά στον κλασικό καπνό, το myblu προσφέρει περισσότερες επιλογές. Η επιστημονική ομάδα myblu παρατήρησε σε μελέτες της, ότι οι ατμιστές αγαπούν τα αρώματα. Γι’ αυτό, εμπλούτισε την εμπειρία τους, με διαφορετικές γεύσεις και εντάσεις. Ανάλογα με τη γευστική παλέτα και τα επίπεδα νικοτίνης που επιθυμεί ο ατμιστής myblu, μπορεί να απολαύσει 8 γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης:

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr