ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Mycarnow@Kosmocar είναι μια ψηφιακή υπηρεσία αγοράς αυτοκινήτου των VW, Audi και Skoda

Το Mycarnow@Kosmocar είναι μια ψηφιακή υπηρεσία αγοράς αυτοκινήτου των VW, Audi και Skoda

Η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των Volkswagen, Audi και Skoda στη χώρα μας εξέλιξε μια πλήρη ψηφιακή πλατφόρμα αγοράς ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Του Γιάννη Σκουφή

H αυτοκινητοβιομηχανία κάνει μια έντονη στροφή προς το ψηφιακό μέλλον και αυτό όχι μόνο στις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί στα νέα της μοντέλα αλλά και στις υπηρεσίες που παρέχει. Μεταξύ αυτών και η αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.

Έτσι λοιπόν η Kosmocar δίνει πλέον σε όσους ενδιαφέρονται για μοντέλα των VW, Audi και Skoda, τη δυνατότητα να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο που επιθυμούν από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους, με το Mycarnow@Kosmocar, τη νέα υπηρεσία ψηφιακής κράτησης και αγοράς αυτοκινήτου.

Η νέα αυτή ψηφιακή πλατφόρμα Mycarnow@Kosmocar αναπτύχθηκε από την Kosmocar στα πρότυπα αντίστοιχων μεθόδων online πωλήσεων αυτοκινήτων του εξωτερικού. Λειτουργεί παράλληλα και σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar, παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών ενώ προσφέρει τη δυνατότητα και σε υποψήφιους πελάτες που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει εξουσιοδοτημένος έμπορος των μαρκών της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

Την ίδια στιγμή, ο υποψήφιος πελάτης μέσα από το Mycarnow@Kosmocar επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Πρόκειται για τους ίδιους προνομιακούς όρους που ισχύουν άμεσα και για τους επόμενους δύο μήνες και για όσους υποψήφιους πελάτες επισκεφθούν το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα.

Η ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Mycarnow@Kosmocar, είναι ξεχωριστή για κάθε μάρκα της Kosmocar. Συγκεκριμένα, στο mycarnow.kosmocar.gr/vw για τη Volkswagen, στο mycarnow.kosmocar.gr/audi για την Audi και στο mycarnow.kosmocar.gr/skoda για τη Skoda, παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον υποψήφιο αγοραστή. Στοιχεία όπως εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή, όφελος πελάτη ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επιλογής για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης.

Μετά την επιλογή του αυτοκινήτου, ο υποψήφιος πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου και ο οποίος τηρεί τόσο για υπηρεσίες Πωλήσεων όσο και After Sales πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας.

Αυτό που διαφοροποιεί το Mycarnow@Kosmocar από τους κλασικούς διαμορφωτές (configurators) ή άλλες πλατφόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος-επικοινωνίας ή/και αγοράς αυτοκινήτου είναι η δυνατότητα πρόσβασης του υποψήφιου πελάτη σε πραγματικό χρόνο σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα των Volkswagen, Audi και Skoda, καθώς και ότι μπορεί να κάνει άμεση κράτηση και να «κλείσει» το αυτοκίνητο που επιθυμεί από την ασφάλεια του δικού του χώρου.

Ρoή Ειδήσεων