GOSSIP

Ρουβάς - Ζυγούλη: Μετέτρεψαν τον κήπο τους σε μποστάνι - Δες τι φωτό

Ρουβάς - Ζυγούλη: Μετέτρεψαν τον κήπο τους σε μποστάνι - Δες τι φωτό

Έτσι περνούν τη δική τους καραντίνα, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Μετρούν αρκετά χρόνια έγγαμου βίου, ενώ ο ερχομός των παιδιών τους άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητά τους. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα μιλήσουν με τα πιο γλυκά λόγια για τα όσα βιώνουν δίπλα στα παιδιά τους, ενώ σε κάθε τους κοινή εμφάνιση θα εντυπωσιάσουν, δείχνοντας πως ο χρόνος είναι ο καλύτερός τους φίλος.

Η Κάτια Ζυγούλη εδώ και αρκετά χρόνια απέφευγε τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις που είχαν να κάνουν με τη ζωή της, κρατώντας έτσι ένα χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας.

Κάτι το οποίο και στην πορεία άλλαξε, όταν η ίδια άνοιξε το δικό της κανάλι στο youtube, ξεκινώντας έτσι μια πιο άμεση επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην πορεία η Κάτια συστήθηκε καλύτερα και στο τηλεοπτικό κοινό, αναλαμβάνοντας τη δική της εκπομπή μόδας στην ΕΡΤ.

Η ίδια σε συνέντευξή της στον Τηλεθεατή, δεν κατάφερε να κρύψει τη χαρά της για το μεγάλο της επαγγελματικό βήμα.

«Έχω δώσει συνεντεύξεις, έχω μιλήσει πολλές φορές για τα ίδια και τα ίδια πράγματα, ίσως και με μια έντονη διάθεση από κάποιους που κόλλησαν στην ιδιότητα μου και μόνο. Όταν βρέθηκα στη θέση να μπορώ να πάρω εγώ συνέντευξη από κάποιον και συγκεκριμένα από ένα σχεδιαστή ή ένα δημιουργό κοσμημάτων ή ένα άλλο μοντέλο και να μπορέσω να μπω στα συναισθήματα του στις ανασφάλειες του, στην πραγματικότητα, στην έκφρασή του, όλο αυτό ήταν μαγικό. Το απόλαυσα και ενθουσιάστηκα», είχε δηλώσει για την εκπομπή της, Ιστορίες Μόδας στην κρατική τηλεόραση.

Και σε αυτό το lockdown, ο Σάκης και η Κάτια περνούν αρκετό χρόνο εντός σπιτιού, φροντίζοντας μάλιστα τις αγροτικές τους εργασίες στον κήπο. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η λαμπερή σύζυγός του, έχουν δημιουργήσει το δικό τους μποστάνι στο οποίο και έχουν φυτέψει τις ντομάτες τους αλλά και τα αγαπημένα τους λαχανικά.

Η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Δείτε τις φωτογραφίες...