GOSSIP

Survivor all Star - Αναγνωστόπουλος: «Αδιέξοδο εκεί που πάνε Βασάλος και Μαριαλένα»

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Survivor all Star
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για Βασάλο και Ρουμελιώτη στο Survivor all Star

Survivor all Star: Για όσα έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος 

Τα νυχτοπερπατήματα του Κωνσταντίνου Βασάλου με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star έχουν συζητηθεί αρκετά στην καλύβα των Μπλε.

Γι' αυτό και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά, σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor all Star, αναφέροντας: «Από εκεί που έφυγαν είναι αδιέξοδο πάντως, γιατί όλοι αναρωτιέστε, αν πάνε από εδώ και εκεί και συναντιούνται με τον Σάκη, την Σταυρούλα. Διάβαζα τα πάντα. Από εκεί που φεύγουν είναι αδιέξοδο, δεν πάνε κάπου, βγαίνουν στο ποτάμι. Εκεί που έχουμε φτιάξει ένα spot για να καθόμαστε. Το είπε και ο Κωνσταντίνος σε ένα επεισόδιο».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος διέψευσε όσα έρχονται στη δημοσιότητα, ότι δηλαδή ο Κωνσταντίνος Βασάλος πηγαίνει μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο δάσος για να κάνει την ανάγκη της. «Ξέρεις, εγώ δεν μασάω, η Μαριαλένα αν θέλει να πάει τουαλέτα θα πάει μόνη της, χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Δεν θέλω να το πάω στο ερωτικό, καμία σχέση. Η Μαριαλένα μας έλεγε “πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη”» σχολίασε τέλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.