Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Μαυρίκιος-Ιλάειρα: «Υπήρχαν ζευγάρια στο Asia Express που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας»

Newsbomb

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται, τη ζωή τους αλλά και για τη συμμετοχή τους στο Asia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρέθηκαν στο πλατό του Όλα Γκουντ και μίλησαν για τα αρνητικά σχόλια και το Asia Express στον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κακκαβά. O Μαυρίκιος δεν παρέλειψε να συζητήσει και για το πως κατάφερε να γίνει πλούσιος.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που είπε ο Μαυρίκιος ότι τους χαρακτηρίζει ως ζευγάρι είναι ο αυτοσαρκασμός: «Κάθε φορά που δίνουμε συνέντευξη θα κάτσουμε μετά όχι από ψώνιο να δούμε τι είπαμε». Συνέχισε λέγοντας ότι «Είναι λίγο μια άμυνα, γιατί κάποια στιγμή έπρεπε να πάρουμε την απόφαση ή αν βγαίναμε να απαντάμε στον καθένα που λέει το καθετί ή αν θα κάναμε αυτό», μιλώντας για τον αυτοσαρκασμό που αναδεικνύει τόσο εκείνον όσο και τη μέλλουσα σύζυγό του.

Η Ιλάειρα θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για τη σχέση της με τον Μαυρίκιο: «Με έχει πειράξει το γεγονός ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που πιστεύουν ότι η σχέση μας μπορεί να είναι με χρηματική αμοιβή. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν αυτό» και συνέχισε λέγοντας πως κάποιοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται το συναίσθημα της αγάπης και την τρέλα των ανθρώπων όταν είναι ερωτευμένοι.

Με τη σειρά του ο Μαυρίκιος δήλωσε: «Από την στιγμή που δεν πειράζουμε κανέναν, αντίθετα προσπαθούμε και όποτε μπορούμε - γιατί πραγματικά το κάνουμε -άσχετο αν δε θέλω να το λέω αλλά καμία φορά αναγκάζομαι, ότι βοηθάμε πάρα πολύ κόσμο όπως μπορούμε είναι κάτι το οποίο καμιά φορά μας πληγώνει, γιατί λέμε κοίτα τώρα […] Καμιά φορά μπορεί να μας καλέσουν να πάμε κάπου και να μην μας φερθούν έτσι όπως θα έπρεπε.

Σχετικά με το κατά πόσο έχουν επηρεαστεί τα επαγγελματικά του από τα θετικά ή και τα αρνητικά σχόλια ο ίδιος απάντησε : «Δεν έχω σταματήσει τίποτα από τα προηγούμενα». Αντίθετα τόνισε ότι έχουν διπλασιαστεί τα live του και πως οι μαθητές του στο ΙΕΚ όπου είναι καθηγητής έχουν αυξηθεί στους 200. «Ο Μαυρίκιος είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να τους βάλει στη δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Πρέπει οι σπουδές των μαθητών να είναι εφαρμοσμένοι στη σύγχρονη αγοράς εργασίας», δήλωσε σχετικά με τον ρόλο του ως καθηγητής. Τέλος ανέφερε ότι κάνει 4 παραγωγές πλέον μέσα σε ένα χρόνο και όχι 2 όπως άλλα χρόνια.

Η Νάταλι Κακκαβά τον ρώτησε πόσο πλούσιος είναι λόγω της χλιδής που ο ίδιος αναδεικνύει συχνά μέσα από τα κοινωνικά του προφίλ. Ο καλλιτέχνης απάντησε: «Καμία σχέση. Θα σου πω κάτι. Ο Μαυρίκιος είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει από 5 χρονών. Όσο απίστευτο και να σου φαίνεται, ήμουν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό της Κύπρου και ήμουν το παιδί – θαύμα - φαινόμενο - 5χρονος τενόρος που τραγουδούσε όπερα και πληρωνόμουνα »

Συνέχισε λέγοντας: «Κέρδισα το 2009 τη δεύτερη θέση στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και έβαλα κάποια χρήματα στην άκρη, κέρδισα πολλά χρήματα από τα live, τις δουλειές μου, κάποια στιγμή ήρθε μια παραγωγή που θα μπορούσα να επενδύσω όλα μου τα χρήματα. Θα μπορούσα σε μια νύχτα να τα χάσω όλα. Τα έπαιξα τα κέρδισα, μου πήγε καλά αυτή η δουλειά και από κει και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους. Δεν είναι ότι οι γονείς μου ήραν πλούσιοι είχαν πολλά λεφτά. Οι γονείς μου ήταν κυρίως στο να με στηρίξουν και όχι να μου τα σκάσουν και εγώ και η Ιλάειρα είμαστε από δύο οικογένειες δουλευταράδων.

Όταν ερωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο Asia Express εξήγησε ότι έφυγαν αλλά το πάλεψαν και πιο σημαντικό για εκείνους είναι να παραμείνουν ψυχικά και σωματικά υγιείς.

Αποκάλυψε στην εκπομπή ότι υπήρχαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους στο παιχνίδι. «Υπήρχαν ζευγάρια που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Δε συζήτησα ακόμα τίποτα για ονόματα. Θα πω αλλά επειδή είναι ακόμα μέσα δε θέλω να απαντήσω για κάποιους ανθρώπους που είναι ακόμα μέσα και δεν μπορούν ακόμα να απαντήσουν γιατί το έκαναν αυτό», δήλωσε ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη.