ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαντόνα: «Σκορπιός» λέει και κλαίει - Το ζώδιο που την κάνει να το βάλει στα πόδια

Madonna Scorpio sign
Αν ανήκεις στο ζώδιο του Σκορπιού δεν έχεις καμία τύχη να δουλέψεις με τη Μαντόνα
Getty / Pixabay

Η Μαντόνα δεν συνεργάζεται ποτέ με ανθρώπους που ανήκουν στον αστερισμό του Σκορπιού. Ο Ράιαν Μέρφι αναγκάστηκε να της πει ψέματα για το αστρολογικό του ζώδιο, ώστε να δουλέψει μαζί της.

H Μαντόνα φαίνεται ότι κλείνει τις εργασιακές και επιχειρηματικές συνεργασίες της, αφού πρώτα συμβουλευτεί τα ζώδια και τα άστρα… Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ο δημιουργός του Glee, Ράιαν Μέρφι.

Ο Μέρφι, ο οποίος είναι Σκορπιός στο ζώδιο, αποκάλυψε ότι κάποτε είπε ψέματα στην «βασίλισσα της ποπ» για το αστρολογικό του ζώδιο, ώστε να καταφέρει να δουλέψει μαζί της! Βέβαια, ο ίδιος πήγαινε... διαβασμένος στο ραντεβού του με τη σταρ, καθώς είχαν φροντίσει να τον ενημερώσουν έγκαιρα, ότι η Μαντόνα δεν συνεργάζεται με Σκορπιούς!

Εκείνη την εποχή, ο Μέρφι είχε έρθει σε επικοινωνία με τον ιδρυτή της Lakeshore Entertainment, Τομ Ρόζενμπεργκ, ώστε να αναλάβει μια σειρά συνεντεύξεων με τη Μαντόνα για μια ταινία.

«Κατά τη βόλτα με το ασανσέρ για να συναντήσω τη Μαντόνα, ο Τομ, γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε: "Ξέχασα να σε ρωτήσω, πότε είναι τα γενέθλιά σου;". Είπα "Είναι 9 Νοεμβρίου". Και ρωτάει "Είσαι Σκορπιός;" Απαντώ, "Ναι". Τότε με προειδοποιεί, "Δεν μπορείς να της το πεις αυτό, γιατί δεν θα σε προσλάβει"», θυμάται ο Μέρφι.

Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος ένιωσε λίγο μπερδεμένος από αυτή την πληροφορία. «Είπα, "Τι εννοείς;" και ο Τομ απάντησε "Δεν ξέρω, αλλά απλά μην πεις ότι είσαι Σκορπιός. Πες ότι είσαι κάτι άλλο"».

Πράγματι, η Μαντόνα φρόντισε να ρωτήσει για το ζώδιο του εν δυνάμει συνεργάτη της κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους. «Την συναντώ. Είναι υπέροχη. Η τελευταία ερώτηση είναι "Πότε γεννήθηκες;"» είπε ο Μέρφι. «Και της έδωσα τα γενέθλια της μητέρας μου στις 3 Σεπτεμβρίου και μου είπε, "Ω, ένας Παρθένος. Εντάξει.". Όταν κατεβήκαμε στο λόμπι, μου έγινε γνωστό ότι με προσέλαβαν», περιγράφει ο Μέρφι χωρίς ποτέ να καταλάβει το θέμα της με τους... Σκορπιούς.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα δείχνει την απέχθειά της προς το συγκεκριμένο ζώδιο, που μάλλον την κάνει να το βάζει στα πόδια!

Το 2020, ο μουσικός David Guetta είπε ότι υπήρχαν σχέδια για να κάνει την παραγωγή σε ένα από τα άλμπουμ της. Όλα αυτά βέβαια προτού εκείνη μάθει ότι ο ίδιος ανήκει στον αστερισμό του Σκορπιού.

«Παίρναμε μαζί το μεσημερικανό μας γεύμα. Πάνε όλα πολύ καλά. Οπότε αναρωτιέσαι πότε θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε μαζί», είπε ο Guetta κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του 2020. Όμως, όταν ο ίδιος -ανίδεος- αποκάλυψε ότι ήταν Σκορπιός, τα πάντα κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος.

«Ξαφνικά, κάνει μια γκριμάτσα και μου λέει, "Συγγνώμη, δεν θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε. Ήταν χαρά μου που σε γνώρισα. Αντίο».

Και κάπως έτσι λοιπόν, η υπογράφουσα -με συνοπτικές διαδικασίες- καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία τύχη να συνεργαστεί με την... Μαντόνα.

Διαβάστε επίσης

Μαντόνα: Η εμμονή με τα μάγουλα και οι επεμβάσεις που έχει κάνει στο «νέο της πρόσωπο»

Η Μαντόνα μιμείται τον viral χορό της Wednesday

Στον πάγο η ταινία για τη ζωή της Μαντόνα

Η Μαντόνα ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία για τα 40 χρόνια της στη μουσική