ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως ημερήσια πρόβλεψη 22/05: Άτομο που είχες στηριχτεί επάνω του μπορεί να σε «αδειάσει»

Αιγόκερως ημερήσια πρόβλεψη 22/05: Άτομο που είχες στηριχτεί επάνω του μπορεί να σε «αδειάσει»
Με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι εύκολο είτε να ζηλέψεις, είτε να σε ζηλέψουν παράφορα
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Αν είσαι μόνος/η, με τον ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανό να σου προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει παρελθόν, ίσως και κάποιο απωθημένο

Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα συνηγορεί σε εκμυστηρεύσεις αλλά και σε υπονομευτικές πρακτικές μεταξύ γνωστών και συγγενών, γι’ αυτό διατήρησε τις επιφυλάξεις και την δυσπιστία σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να κινδυνέψεις να πέσεις σε… τρύπα κατά την διάρκεια μιας εξόδου ή να συναντήσεις άτομα «της νύχτας», που έχουν τους δικούς τους ηθικούς κώδικες, όχι απαραίτητα συμβατούς με τους δικούς σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σηματοδοτεί λάθη και μια ασυνεννοησία στις δουλειές σου, ίσως μάλιστα να σε «αδειάσει» κι ένα άτομο που είχες στηριχτεί επάνω του.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 22/05

Αν είσαι μόνος/η, με τον ανάδρομο Ερμή είναι πολύ πιθανό να σου προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει παρελθόν, ίσως και κάποιο απωθημένο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να το… προσέξεις αυτό! Επιπλέον, με το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα είναι εύκολο είτε να ζηλέψεις, είτε να σε ζηλέψουν παράφορα, ειδικά αν δεν «δουλέψει» καλά το σεξουαλικό, ενώ σε κάθε περίπτωση πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας κακόβουλης παρακολούθησης.