ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Μπορεί να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Μπορεί να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης
Η Πανσέληνος «θολώνει τα νερά»
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμοι:  Αν είσαι σε σχέση, το να ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν μπορεί να της δώσει τα «φτερά» που χρειάζεται για να «πετάξει»!

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και με την Πανσέληνο να «θολώνει τα νερά», τόσο στις σχέσεις-συνεργασίες, όσο και στην καριέρα σου, έχει ιδιαίτερη σημασία σε ποια… όχθη του «ποταμού» θα βρεθείς, αφού είναι το ίδιο εύκολο να ελιχθείς με ψέματα ή/και… πετώντας την μπάλα στην εξέδρα αλλά και να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης. Καλού-κακού πάντως ας είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε προτάσεις, που μπορεί να ακούγονται ωραία, αφού στην πράξη θα αποδειχθούν είτε ανεδαφικές, είτε παραπλανητικές. Μπορείς ωστόσο σε κάθε περίπτωση να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/06

Αν είσαι μόνος/η και σου προκύψει μια νέα γνωριμία και όλα δείχνουν «ειδυλλιακά», είτε εσύ δεν βλέπεις πέρα από αυτά που θες να δεις, είτε η άλλη πλευρά σε βλέπει περίπου σαν... μεσσία και μην αρχίσεις να καμαρώνεις αφού αυτές οι καταστάσεις εξελίσσονται πολύ άσχημα όταν διαψευστούν οι προσδοκίες. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το να ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον για αυτήν μπορεί να της δώσει τα «φτερά» που χρειάζεται για να «πετάξει»!